Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 2104 / 465 / 37
Ten wątek posprzątany, jeśli w innych wątkach znajdziecie posty z inicjałami lekarzy to zgłoście je, ja się tym wtedy zajmę, ewentualnie można mi PMką dać znać jakbym coś przegapił. Od teraz za podawanie danych lekarzy warn z bomby.
Lubisz koks?
  • 80 / 11 / 0
Ci którzy przepisują bez opamiętania żadnego byle komu leki, łamią zasady wpojone na studiach i przysięgi lekarskiej. Tylko hajs się dla nich liczy żadne zdrowie pacjenta ani pomoc.

Nie pierdol. Volenti non fit iniuria- chcącemu nie dzieje się krzywda.
  • 188 / 15 / 0
Podesle ktos sgdzie przez tel wyrwe ze dwie paczki klona? gadane mam, leki biore od kilku lat - sa w historii ale nie bede im udostepnial mojej historii bo mi to nie po drodze. Max 5 dych moge dac, dajcie znac na priv. Dziekuje !
  • 297 / 30 / 0
Złote czasy nastały i się człowiek za bardzo rozpędził i teraz trzeba schodzić bo skręca jak skurwysyn. Póki co udało się w ciągu jakiejś godziny wyciągnąć za frajer 56 sztuk pregi 150mg i Stilnox, ale skończyły mi się benzo i żyć nie mogę, muszę coś do jutra wykminić, najlepiej tanio, bo będzie źle. Jako ewentualną podkładke mam multum recek na alpre i ze dwie na lotka. Proszę o jakieś pokierowanie gdzie uderzyć żeby nie stracić siana, oczywiście pw

EDIT: W zasadzie już nie ważne, paczka alpry 1 i paczka lorka 1 już wjechała za friko, chwała e wizytą!
EDIT2: No chyba że ma ktoś opcję na oksy/mst bo wsiury miastowe podniosły cenny grubo A jeszcze tydzień temu miałem mst200 za 100zl za listek, natomiast tramal retard 100 po 15 za paczke
Spoiler:
  • 188 / 15 / 0
gdzie dostane klona przez telefon? dajcie namiary na jakiegoś facia który ma wszystko w głębokim poważaniu oczywiście na PV.
Z góry serdecznie dziękuje!
  • 2001 / 492 / 0
Czy udało się komuś dostać DHC? Prośba o pomoc na PW.
  • 648 / 63 / 0
Siema wie ktoś jak mogę zapłacić z holenderskiego konta za poradę online .Bo kurwa mam z tym problem chce oxy albo majke moge się odwdzięczyć za pomoc
  • 1198 / 140 / 0
Nie da ci nikt oxy ani morfiny
  • 12579 / 2436 / 0
To byłby skandal i mega pożywka dla mediów, jakby dawali takie leki na przysłowiową gębę.
Co innego, jeśli jest zasadna przyczyna i dokumentacja...
  • 3585 / 583 / 1
Dokładnie
Nie ryzykowałbym pwz dla stu zlotych od jakiegoś roszczeniowego dusigrosza
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.