Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 367 / 0
no to cie padaka moze dopasc,
  • 56 / 4 / 0
Generanie wykazano, że bupropion do 300 mg dziennie na przeciętną masę ciała nie zwiększa ryzyka nieprowokowanych drgawek, dopiero po przekroczeniu tej dawki ma takie dzialanie. 150 mg wellbutrinu i 200 tramadolu u "przecietnej" osoby nie zwieksza jakos specjalnie ryzaka drgawek, tramek tez dopiero w wiekszych dawkach musial by byc przyjety zeby sie zaczac martwic

================================================

<prosze scalic>
chociaz oczywiscie zawsze ryzyko zwiekszone jest, a powinienem chyba zniechecac do brania narkotykow a nie mowic ze mozna walic smialo xd

/Scalono na prośbę użytkownika/ ~misspill
miłość %-D trzeźwość %-D pokora
  • 3 / 1 / 0
wie ktoś jak zadziała miks 200mg tramadolu [pierwszy raz] z pregabaliną? i jak już ile tej pregabaliny zarzucić do tego tramalka żeby było fajnie
  • 402 / 69 / 0
A pregabe brałeś wgl?
Jak nigdy to 75mg - 150mg pregi i tego trampka 200mg w tym samym czasie, grunt, żeby prega nie przebiła Tramalu.
Zadziała bardzo euforycznie, zbije spida tramalowego, będzie pluszowo.
Można to porównać do Tramalu popitego paroma piwkami. Bardzo dobry miks. Miłego lotu.
  • 35 / 1 / 5
Wszystko zależy od twojej tolerki, ja na swoim ciągu na trampku jak już mnie ledwo gram smyrał to zacząłem łączyć z DHC właśnie i działało świetnie, brałem sobie z 900mg trama, 240mg DHC i do tego oczywiście 2mg klona na padake i połączenie bardzo mi przypadło do gustu. Tak na prawdę to jak pierwszy raz to zmiksowałem to nie mogłem przestać tego łączyć dopóki nie dorwałem mocniejszych substancji.
  • 119 / 14 / 0
Mix juz uskuteczniłem, więc opiszę dla potomnych. Wziąłem pierwsze 50mg baklofenu i poszedłem do ziomka, który poczestował mnie jakims winem, wypiłem dwie lampki i juz było przyjemnie. Potem pojechałem na urodziny innego kolegi i zjadlem tam 600mg trampka, bez benzo niby troche ryzykownie ale jakos mialem wyjebane bo znam swoj organizm(odradzam każdemu i tak takie pomysły), przepalilem to paroma buchami THC i po jakichs 2h wziąłem te 180mg DHC i to był mega dobry pomysł. Super grzanie, bardziej w stronę sedacji ale przyjemność wielka. Ochota do tańczenia i klimatyczne tracki typu Yung Lean, czy Kid Cudi wchodziły zajebiśćie. Miałem jeszcze jednego bara Xanaxu -2mg, ktorym podzielilem sie z kolezanka i wtedy juz calkowicie sie rozplynałem. Idealne dopełnienie w tym mixie i dobrze ze nie brałem całego bo popijałem co chwile drinka i mógłbym zaliczyć blackout, W dodatku złapalismy wspolny vibe i przegadalismy reszte imprezy, miła sytuacja :DDD Po takim mixie sedacja trzymała mnie jeszcze cały nastepny dzień. Polecam mocno, ale z rozwagą i niestety dopadł mnie potem skręt bo płukałem sporo maku przez 2 tyg i musialem ratowac sie retardami trampka :((
Też chętnie bym powtórzył ten mix, ale zwiększając dawkę DHC.
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / 6 / 0
Ponoć pregabalina jest groźna w mixie z tramadolem. Ja się boje ich łączyć.

Mam pytanie, czy tramadol współgra z baklofenem? Biore dziennie ponad 100 mg baklo od paru miesięcy. Na tramadol zerowa tolerancja.
  • 402 / 69 / 0
@CzterolistnyJosh

Biorę dziennie trampka z pregabą i baklo i się nic nie dzieje.
Nie wiem jak Ty zareagujesz, myślę, że będzie ok.

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
  • 80 / 6 / 0
Czy jeśli wziąlem dziś 750 mg pregabaliny i 40 mg diazepamu to jak dorzuce 100-150 Tramalu to coś da? nie bede zdychał? czy bezdie jakis efekt ?
  • 402 / 69 / 0
Dorzucisz ale ile wcześniej wziąłeś?
Zależy od tolerki ale to słaba dorzutka.
Pregabalina może zdominować to combo, że trampka nie poczujesz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?