Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 399 / 0
@Ankaaa , Aniu dziękuję za pomoc i Tobie @STR88 również, pozdro
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 15 / 0
Witam, chciałbym zmienić swój nick, czy jest taka możliwość?
C'est la Vie
  • 2104 / 467 / 37
problemy-uzytkownikow-kontami-t38695.html#p791751

I nie dodawaj tego samego posta w trzech miejscach.
Lubisz koks?
12cytrus123
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: 12cytrus123 »
Witam,
mam problem gdyż zapomniałem hasła na swoje konto i niestety nie mam pojęcia na jakim mailu aktywowałem konto. Prawdopodobnie na jakimś jednorazowym. Proszę o pomoc.

12cytrus12
  • 6196 / 439 / 12
@12cytrus12: Pisz na mój e-mail (surveilled//hyperreal/info)
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1 / 1 / 0
Mam problem, ciągle moj licznik postów pokazuje 0 choć posty mam
kibelzpolka2
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: kibelzpolka2 »
Cos sie dzieje z logowaniem? Po zalogowaniu daje mi regulamin do zaakceptowania, akceptuje i przenosi mnie do rejestracji nowego konta... Dajcie znac na pm jezeli to byl chwilowy problem z dostepem to zobacze jak zajrze pozniej. Dzieki.
  • 2897 / 619 / 10
@MarasAmbaras, posty w Knajpie nie są liczone, a posty w działach "Substancje psychoaktywne" i "Substancje psychoaktywne a człowiek" są liczone dopiero po osiągnięciu 30 postów na liczniku.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1 / 1 / 0
@STR88 doczytałem juz w regulaminie, dzięki wielkie!
  • 641 / 98 / 0
Pytanie, dlaczego użytkownik @london5 został zbanowany?
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.