Pamiętaj też, że każdy trip jest inny.
Fuzja - 909
Jeszcze jedno pytanko. Jeżeli przedwczoraj brałem 12.5 mg i prawie nie było wizuali, to kiedy mogę spożyć 25mg by poczuć ją dobrze? Wiem, że tolerancja fenylo działa trochę inaczej.
Stan pomiędzy "przerwaniem działania" substancji,a normowaniem homeostazy ciała.
Jest ktoś w stanie przyrównać "zjazd" do benzydaminy?
korci mnie ten specyfik, ale przez strucie zarówno na samym zjeździe jak i "dzień PO" zaprzestałem eksperymentowania z psychodelikami.
W moim gronie ludzie mają doświadczenie tylko z salvia Divinorum... o 2C-B nikt nie słyszał.
Taki pojebany ten kokainowo-Mefedronowy świat...
Jakie Ty strucie miałeś po psychodelikach?
2C-B ma zjazd zerowy, po prostu schodzi i robi się słabiej. Czasem występuje ból głowy.
07 listopada 2020DelicSajko pisze: @DuchPL
Jakie Ty strucie miałeś po psychodelikach?
ćpania - nie polecam, natomiast raz w życiu ( jesli lubisz tego typu akcje rzecz jasna ) polecam spróbować 4saszety ( po extrakcji ) taka bezpieczna - dobrze robiąca dawka
po 6ściu... jest kosmos - i taki sam zjazd.
Szukam czegos PODOBNEGO ... co mi jelit nie rozjebie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata