Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 2255 / 384 / 0
Ja bym zrobił paczkę że słodyczami z Polski, a w kawie zamkniętej próżniowo w słoik z gumką ...
  • 11 / / 0
@mietowy3

A to akurat dość popularny sposób. Ja bym nic z kawą nie wysyłał bo budzi podejrzenia.

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
  • 2255 / 384 / 0
no nie wiem, ja otrzymywałem paczki od rodziny z zagranicy z kawą. ale huj, każdy ma swoje projekcje
  • 12526 / 2431 / 0
Kawa może faktycznie wzbudzać podejrzenie z 2 powodów - to nie PRL, żeby kawa była towarem luksusowym, a po drugie sposób z kawą jest już oklepany i chyba każdy, kto szuka narkotyków zna ten patent.
  • 11 / / 0
@jezus_chytrus

No nawet jak to zwykła ściema czy stereotyp z tym przemycaniem pakietów w opakowaniach kawy to i tak masa ludu od razu sobie to kojarzy z przemytem, więc robi się zbędne ryzyko.
Z tego co mi wiadomo, kawy używa się raczej do zabicia zapachu np z cegieł gdzie przerzucamy już większe ilości. Bake pakowało się w plastikowe worki przemysłowe, takie jak te zwykłe domowe na śmieci, tylko nieprzepuszczające zapachu i grubsze. Z worka odsysało się powietrza ile tylko się dało, oklejało taśmą typu izolatka lub zbrojeniówką i pakowało w kolejny worek lub jakiś pojemnik z kawą właśnie, tak aby przykrywała ona grubą warstwą całą cegiełkę. Na koniec szła sroga ilość taśmy i bezzapachowa cegła gotowa do drogi. Ponoć psy nie reagowały, a napewno ryzyko mniejsze było o to niż w przypadku sposobu z zalaniem w betonie gdzie dodatkowo jeszcze masz problem z wydobyciem tego na miejscu.

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}

Fuzja -- 909

Sposobów na kitranie jest od chuja i tak naprawdę na kolanie można coś zajebistego wykminić. Ja się martwie tylko o ewentualną kontrole przez psy bo jednak coś może być skitrane w paczce tak, że sam odbiorca będzie miał problem znaleźć a pies i tak wyczuje momentalnie. Jak jest znikome na to prawdopodobieństwo to biore się do działania od razu.
  • 3 / / 0
speeddust wysłany pl>uk w jakiejś podstępnej formie jest w ogóle jeszcze możliwy czy już nie najlepsze czasy na takie zabawy? co ewentualnie może grozić adresatowi gdyby się gdzieś wysypało?
  • 12526 / 2431 / 0
Wezwanie albo od razu wizyta.
  • 8 / / 0
Jak się wysyła pakę do DE poprzez DPD, a dokładniej nadanie w DPD Pickup to dane nadawcy muszą być prawdziwe?
  • 19 / 2 / 0
26 stycznia 2021grzpsycho pisze:
Jak się wysyła pakę do DE poprzez DPD, a dokładniej nadanie w DPD Pickup to dane nadawcy muszą być prawdziwe?
nie muszą :)
Uwaga! Użytkownik mou9 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 360 / 35 / 6
Mi nagromadziło się sporo op pregabaliny
( swego czasu brałam 900mg z przepisu lekarza i wtedy chyba poszło do wykupienia kilka paczek za dużo) , później przestałam brać po akcji kiedy chciałam coś powiedzieć a czuję, że nie mogę do wszystkiego jak doszedł lęk, że już tak zostanie to w ogóle masakra, ale minęło chyba po prawie 2 tyg. Nie mniej paczek zostało mi kilka i na totalnego partyzanta w tym jakże przypalowyn portalu ogłoszeniowym dałam... Chętnych było od groma, ale tylko 1 osoba zaufała :) .

Każdy chciał za pobraniem ( przypał totalny) , oczywiście poczta pl ( jeszcze ciekawiej, InPost to przy tym luksusowa firma) i wysłane paczkomatem. Szkoda, że nie wziął wszystkich, ale wszystko poszło elegancko.

Tylko dalej bujam się z małym zapasem pregaby ( pochowane miałam po szafkach hahah po co.?. nie mam pojęcia,ale tamten czas trochę mi z pamięcią pomieszał :D ) 2 op wypadły z mojej " magicznej szafki" .

Krajowe to tylko paczkomat ( pisze jakbym starą handlarą była a to byl mój pierwszy raz z wysyłka leku hehehe) , ale od kilku osób wiem, że faktycznie jeden z lepszych, mniej przypałowych "patentów ".
Ps- to z kawą to jest taki przypał, że sprawdzenie murowane... w najlepszym wypadku jedynie ktoś sie zaopiekuje tą kawą ;) . Kiedyś dolary w kawie wysyłali ( rodzina z Hameryki hahaha, to już wtedy kawa była otwierana i z dolarów nici...

ps2- nie rozumiem i nie chce nawet zrozumieć tych szmat co robią wałki. Wałkiem ( takim zwykłym do walkowania ciasta :P... Każdemu sebixowi w dupsko do samego końca!! , może by się czegoś nauczył)

Dodano akapity -- 909
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.