Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 776 / 106 / 0
hehe i ja zawsze tego po swojej kokainie sie spodziewalemkolego
I TAK sie wlasnie zawsze czulem.
Tu morda dretwieje, ale no wlasnie cos nie tenteges. Tak jakby zeniona fugą, no ale trzyma +/- 2h (gdzie przy ddrugiej h juz znikome dzialanie i dorzuta)
Ogolnie dostalismy w pakiecie 50/50 proch i male brylki i moze to kwestia tego ze jakims RC przejebane i to wlasnie ten proch na dole samary.
Ale chlorem nie jebie po nosie takze juz sam nie wiem co sadzic...

Mozliwe ze po prostu wyjatkowo chujowa? zwykly speed na 1.5h i moze troche wiecej ochoty do rozmowy, ale to zzupelnie nie to co w przypadku wczesniejszych sortow... po tamtych zawsze sie czulem jak Bog psychicznie, zwlaszzcza po tej ktora sie sswiecila najbardziej i potrzebowalem doslownie odrobiny na dlugosc zapalki.
Ostatnio zmieniony 31 października 2020 przez toxic1337, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2302 / 399 / 0
a właściwie po co te dochodzenie? takie jest życie, skup się na polowaniu na dobre fazy, to teraz ewidentnie masz negatywną (wyszukiwanie problemow)
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 106 / 0
Oj no nie doszukuje sie problemow. Zwyczajnie chciałem sie dowiedziec czy brzmi to komus jakims research chemicals zebym mogl wiedziec czy jakikolwiek z typem jeszcze trzymac kontakt (wydoił odemnie ostatnie 350zł w tym miesiacu :p).
A i druga kwestia ze zdrowia szkoda na dopały z chin. [tak, tak wiem ze najzdrowiej nic nie cpac]
  • 776 / 106 / 0
zaskoczyl mnie Pan pytaniem teraz, Panie mietowy.

Tak, odzwierciadlał moje odczucia co do ludzi i moje social skills, ale jak mowie - odzwierciedlal, od czasu 2017 sie sporo zmienilo.

Chociaz dilow, ktorzy zenia swoj temat jakims gownem nadal nie lubie >:(
  • 306 / 36 / 1
31 października 2020toxic1337 pisze:
Ogolnie dostalismy w pakiecie 50/50 proch i male brylki
dostałeś jakieś odpady RC za 350zł, gratuluję
z koksem to nie ma nic wspólnego i jeśli masz okazję to powinieneś to sobie z dilem wyjaśnić, bo za takie wałowanie należy się huj w plecy
we were somewhere around Barstow
  • 14 / 3 / 0
14 grudnia 2019Lubiacy pisze:
Temat był już wałkowany już wiele razy, nie chodzi o cenę bo jak masz chujowy kontakt to ci za 400 gówno puści, jak ma się mocne kontakty to za 200-300 idzie mistrzowski materiał załatwić 😀
Peace
Ten Warszawski za pincet 1 l iga na parkiecie, na parkieeecieeee tanczymy po fecieee, tra la la
SzuleR lirycznie wali z bata, wiem, ze mnie macie za kata, płynie czas,płyną lata..
  • 232 / 15 / 0
^ Ten warszawski za 500 to ma czystość max 60%, taki za 300 z ulicy to ma może 20-30% xD. Jak chcesz dobry to bierzesz z darknetu gdzie kupisz za 330-350zł coś sporo lepszego
  • 776 / 106 / 0
@pfu Dzieki za chociaz jedna odpowiedz na temat. Tak jak mowie, ekspertem nie jestem jesli chodzi o coco, ale bralem juz wzglednie dobrej jakosci koks i od razu wiedzialem ze cos mi nie gra. Gosciu probuje sie zastawiac tym, ze po prostu dostał gorszej jakosci sort i ze jest wszystko w porzadku, stad tez pytanie moje czy leci w kulki czy chujowy koks moze tak dzialac.
  • 306 / 36 / 1
nie, nie może, to nie jest koks. już po samym wyglądzie który opisałeś widać że to jakiś żeniony syf (w dodatku jawnie i na przypale, skoro dil nawet nie pokwapił się by zetrzeć to wszystko w jak najdrobniejszy pył)
31 października 2020toxic1337 pisze:
cale nogi po tym gownie dretwieja i w ogole jakies dziwne problemy z cialem.
koks to najpopularniejszy narkotyk wyższych sfer, jasne bywają lepsze i gorsze sorty, ale myślisz że ktokolwiek by to brał gdyby dawało efekty takie jako powyżej?
to nie jest losowy 'kryształ' za 30zł po którym huj wie czego się spodziewać, tylko coś ponad 10x droższego co powinno działać jak należy

PS. za drętwienie kończyn które opisałeś może być odpowiedzialna wysoka ilość lidokainy, lub co gorsza lewamizolu, o którym więcej tu:
https://hyperreal.info/news/oto-skutki- ... rzestrodze
https://hyperreal.info/info/wciagnij-da ... j-kokainie

ewentualnie jak masz czas i odczynniki to możesz sprawdzić co tam siedzi
jak-testowac-kokaine-i-wykryc-np-lewamizol-t67936.html
we were somewhere around Barstow
  • 182 / 15 / 0
Chujowej jakości koks może tak działać!
Głównym powodem tego jest to ze nie ma w nim koksu. Są dwie opcje, obie oceniam na 50/50. Pierwsza to wyjebka przez dila, dał ci jakieś scierwo jako koks, bo taka wyjebka się opłaca albo druga opcja, ktoś wyżej wyjebal twojego dila a ten puścił to dalej tobie na nieswiadomce ze ktoś go wyjebal

scalono
31 października 2020misionakaca pisze:
Pytam wyłącznie z ciekawości. Gdy zwykle kupuję kokainę wsadzam ją do piekarnika na 1-2 min, aby osuszyć i pozbyć się grudek. Jakiś czas temu natomiast zapomniałem o tym i po wyjęciu z piekarnika po 10-15 minutach była tam tylko brązowa dymiąca się plama, która gdy ostygła zmieniła swoją konsystencję na przybliżoną do karmelu. Wyrzucać do śmieci, czy da się to jakoś uratować? Mam nadzieję, że nie mi pierwszemu się to przydarzyło :D
Nie pierwszemu, możesz spać spokojnie jednak materiał nadaje się tylko do tego żeby wrzucić go do kibla...
Na błędach najszybciej człowiek się uczy, następnym razem wrzuć sprzęt do mikrofali na 20 sek, to już dużo wiec nawet sekundy dłużej lub ewentualnie podgrzej talerz żeby był dosyć ciepły na palniku lub zapalniczka
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.