Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 184 / 34 / 0
Psychodeli nie biorę, ale lubię sobie zapalić, a to teraz nielegalne (bo jak masz grama w kieszeni to od razu deprawujesz cały świat i egzekucja na miejscu).
Jest to irytujące, że nie ma wolności.

Moją partią byłoby WIO - wolność i odpowiedzialność.

Czyli ćpaj co chcesz(wolność), ale serducho Ci stanie to płać za prywatną opiekę(odpowiedzialność). Państwowej nie powinno tu być, żadnego przymusowe ubezpieczenia medycznego. Wszyscy wolni, część martwa.
  • 3 / / 0
90% ludzkości nie reprezentuje godnie naszego gatunku. Na 1.szy ogień pójdą prawdopodobnie ci przerażeni, notoryczni maseczkowcy, zwolennicy "szczepień", ufający telewizji/systemowi, czyli nie samym sobie leniwcy. Tylko mi szkoda ich dzieci, które nie będą miały nic do powiedzenia.

Wierzę, że docelowo będzie dobrze i życzę ludziom dobrej woli, by tego czasu doczekali. A po drodze może być b. ciężko i pewnie nie każdy to wytrzyma. Może to rodzaj ostatecznego testu bycia wiernym swoim zasadom, test na pozostanie człowiekiem mimo, że cały świat oszalał? Oprócz ciała mamy duszę, a ona jest nietykalna, więc w najgorszym wypadku odejdziemy stąd wcześniej, niż na emeryturze. Choć jednak chciałbym w jako takiej formie doczekać czasu, gdy ludzie staną się na powrót po prostu ludźmi i znowu zacznie chcieć się żyć na tej naszej pięknej planecie.

Podstawa to pozbycie się strachu. I połączenie się w grupy. Tylko z wykonaniem nieco trudniej, bo ja na ludzi o podobnym spojrzeniu i usposobieniu jeszcze nie natrafiłem. A i przyznam, że też nie chce mi się przygotowywać zbytnio.

Milion nas i oni nie mieliby szans. A tak dobrze zrobić zapasy, bo mogą się przydać.
  • 244 / 58 / 0
Czyli co... jak grupa pójdzie to ja za nią... jak będą strzelać to w środku mnie nie trafią... jak inni coś wywalczą to będę miał fajnie... a jak nie... przecież zawsze można "dupę" wysmarować wazeliną.
"Badź zmianą, którą vhces dostrzec w świecie"... inaczej twoje neurony lustrzane huja odbiją/zobaczą.
„Bądź światłem sam dla siebie” Budda Gautama
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.