Potrzebne przedmioty:
-Kawałek prostego patyka(srednica ok 1,5-2,5 cm dlugośc ok 10-15 cm)
-Najwiekszy naparstek
-Kika wierteł do drewna z wiertarką
-Młotek
-Gwózdek
-Papier ścierny/Szlifierka
1) Na samym początku przewiercamy patyk na wylkot najcieńszym wiertłem żeby nie pekło jak bedziemy w nim wiercić większe dzióry.
2) Następnie wiercimy dzióre wielkości i długości odpowiadającej wielkości naparstka.
3) Z drógiej strony trzeba przewiercić otór jak juz nam sam odpowiada jedni wola mniejszy zeby długo ciągnąc dym ja osobiście woke duże otwoty.
4) Zajmiemy sie teraz naparstkiem. Jeśli ktoś widział naparstek wie że posiada on charakterystyczne dziorki. Teraz nalezy małym gwózdkiem poprzbijac naparstem w miejscu dziorek(jest najłatwiej). Ja robie od 5-9 dziórek (w zalerzności od wielkości naparstka.
5) tak przygotowany naparstek wkładamy w przygotowane wcześniej miejsce możemy dobic młotkiem będzie sie lepiej trzymać. Uzycie naparsta jest bardziej uniwersalne niż foli aluminiowej ponieważ nie zniszczy sie w wysokich temperaturach.
6) Teraz wystarczy tylko oszlifować lufke i nadac jej odpowiedni kształt. To juz wasz pomysłowość jest ważna ..:P
pozdrawiam
peace
- Prof. Psychiatrii Stanislav Groff
zamiast naparstka ,mam cyban od fajki wodnej
bez odbioru....
i co zrobiliscie? bo ja nie moge znalezc patyka :/
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina