Potrzebne przedmioty:
-Kawałek prostego patyka(srednica ok 1,5-2,5 cm dlugośc ok 10-15 cm)
-Najwiekszy naparstek
-Kika wierteł do drewna z wiertarką
-Młotek
-Gwózdek
-Papier ścierny/Szlifierka
1) Na samym początku przewiercamy patyk na wylkot najcieńszym wiertłem żeby nie pekło jak bedziemy w nim wiercić większe dzióry.
2) Następnie wiercimy dzióre wielkości i długości odpowiadającej wielkości naparstka.
3) Z drógiej strony trzeba przewiercić otór jak juz nam sam odpowiada jedni wola mniejszy zeby długo ciągnąc dym ja osobiście woke duże otwoty.
4) Zajmiemy sie teraz naparstkiem. Jeśli ktoś widział naparstek wie że posiada on charakterystyczne dziorki. Teraz nalezy małym gwózdkiem poprzbijac naparstem w miejscu dziorek(jest najłatwiej). Ja robie od 5-9 dziórek (w zalerzności od wielkości naparstka.
5) tak przygotowany naparstek wkładamy w przygotowane wcześniej miejsce możemy dobic młotkiem będzie sie lepiej trzymać. Uzycie naparsta jest bardziej uniwersalne niż foli aluminiowej ponieważ nie zniszczy sie w wysokich temperaturach.
6) Teraz wystarczy tylko oszlifować lufke i nadac jej odpowiedni kształt. To juz wasz pomysłowość jest ważna ..:P
pozdrawiam
peace
- Prof. Psychiatrii Stanislav Groff
zamiast naparstka ,mam cyban od fajki wodnej
bez odbioru....
i co zrobiliscie? bo ja nie moge znalezc patyka :/
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.