Potrzebne przedmioty:
-Kawałek prostego patyka(srednica ok 1,5-2,5 cm dlugośc ok 10-15 cm)
-Najwiekszy naparstek
-Kika wierteł do drewna z wiertarką
-Młotek
-Gwózdek
-Papier ścierny/Szlifierka
1) Na samym początku przewiercamy patyk na wylkot najcieńszym wiertłem żeby nie pekło jak bedziemy w nim wiercić większe dzióry.
2) Następnie wiercimy dzióre wielkości i długości odpowiadającej wielkości naparstka.
3) Z drógiej strony trzeba przewiercić otór jak juz nam sam odpowiada jedni wola mniejszy zeby długo ciągnąc dym ja osobiście woke duże otwoty.
4) Zajmiemy sie teraz naparstkiem. Jeśli ktoś widział naparstek wie że posiada on charakterystyczne dziorki. Teraz nalezy małym gwózdkiem poprzbijac naparstem w miejscu dziorek(jest najłatwiej). Ja robie od 5-9 dziórek (w zalerzności od wielkości naparstka.
5) tak przygotowany naparstek wkładamy w przygotowane wcześniej miejsce możemy dobic młotkiem będzie sie lepiej trzymać. Uzycie naparsta jest bardziej uniwersalne niż foli aluminiowej ponieważ nie zniszczy sie w wysokich temperaturach.
6) Teraz wystarczy tylko oszlifować lufke i nadac jej odpowiedni kształt. To juz wasz pomysłowość jest ważna ..:P
pozdrawiam
peace
- Prof. Psychiatrii Stanislav Groff
zamiast naparstka ,mam cyban od fajki wodnej
bez odbioru....
i co zrobiliscie? bo ja nie moge znalezc patyka :/
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Popularniejsza niż heroina. Brytyjskie nastolatki ofiarami upodobania do ketaminy
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.