Tatuaże najlepiej siadają na trzeźwo, można sobie tylko podwójnego bólu narobić jak zejdzie pół ze strupkiem. Potem z dzien, dwa owijać folią i smarować czymś tłustym, używałem bepanhenu. Jest wątek o dziarach ziom tatua-kolczyki-modyfikacje-t18399.html
Pierdolnij szyld na oknie jeszcze xd sory nie mogłem się powstrzymać ale każda akcja wywołuje reakcję, a to coś w deseń wrzucania zdjęć strzykawek zanim się jebnęło...
Nie chcę zadusić typa całodobową ciszą. Dla samej odwagi, łyknął bym benzo. Mi potrzeba coś prospołecznego, i ona wpasowuje się idealnie w to
Doskonale rozumiem problem. Najgorsze jest to, że jak milczysz, to ludzie (tacy, którzy Cię nie znają) często błędnie to interpretują i od razu myślą, że jesteś na nich wkurwiony, nie lubisz ich, lekceważysz albo coś w tym stylu, a to dodatkowo pogarsza sytuację.
Powodzenia i udanej dziary życzę!
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
21 października 2020blokowiska666 pisze: Ja wpierdalam mix psychotropów, min. pregabalinę i do tego byłem dziarany raz na amfetaminie i wszystko było z dziarą ok.![]()
@KarmiKlasik
Aczkolwiek polecam na czysto, faza sama w sobie, zwłaszcza jakiś większy powierzchniowo malunek.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.