Tatuaże najlepiej siadają na trzeźwo, można sobie tylko podwójnego bólu narobić jak zejdzie pół ze strupkiem. Potem z dzien, dwa owijać folią i smarować czymś tłustym, używałem bepanhenu. Jest wątek o dziarach ziom tatua-kolczyki-modyfikacje-t18399.html
Pierdolnij szyld na oknie jeszcze xd sory nie mogłem się powstrzymać ale każda akcja wywołuje reakcję, a to coś w deseń wrzucania zdjęć strzykawek zanim się jebnęło...
Nie chcę zadusić typa całodobową ciszą. Dla samej odwagi, łyknął bym benzo. Mi potrzeba coś prospołecznego, i ona wpasowuje się idealnie w to
Doskonale rozumiem problem. Najgorsze jest to, że jak milczysz, to ludzie (tacy, którzy Cię nie znają) często błędnie to interpretują i od razu myślą, że jesteś na nich wkurwiony, nie lubisz ich, lekceważysz albo coś w tym stylu, a to dodatkowo pogarsza sytuację.
Powodzenia i udanej dziary życzę!
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
21 października 2020blokowiska666 pisze: Ja wpierdalam mix psychotropów, min. pregabalinę i do tego byłem dziarany raz na amfetaminie i wszystko było z dziarą ok.![]()
@KarmiKlasik
Aczkolwiek polecam na czysto, faza sama w sobie, zwłaszcza jakiś większy powierzchniowo malunek.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.