Tatuaże najlepiej siadają na trzeźwo, można sobie tylko podwójnego bólu narobić jak zejdzie pół ze strupkiem. Potem z dzien, dwa owijać folią i smarować czymś tłustym, używałem bepanhenu. Jest wątek o dziarach ziom tatua-kolczyki-modyfikacje-t18399.html
Pierdolnij szyld na oknie jeszcze xd sory nie mogłem się powstrzymać ale każda akcja wywołuje reakcję, a to coś w deseń wrzucania zdjęć strzykawek zanim się jebnęło...
Nie chcę zadusić typa całodobową ciszą. Dla samej odwagi, łyknął bym benzo. Mi potrzeba coś prospołecznego, i ona wpasowuje się idealnie w to
Doskonale rozumiem problem. Najgorsze jest to, że jak milczysz, to ludzie (tacy, którzy Cię nie znają) często błędnie to interpretują i od razu myślą, że jesteś na nich wkurwiony, nie lubisz ich, lekceważysz albo coś w tym stylu, a to dodatkowo pogarsza sytuację.
Powodzenia i udanej dziary życzę!
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
21 października 2020blokowiska666 pisze: Ja wpierdalam mix psychotropów, min. pregabalinę i do tego byłem dziarany raz na amfetaminie i wszystko było z dziarą ok.![]()
@KarmiKlasik
Aczkolwiek polecam na czysto, faza sama w sobie, zwłaszcza jakiś większy powierzchniowo malunek.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.