Ale możliwe, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego..
dobrze ze nie przyszło mi do głowy kupować tego zamiast Antidolu 15 bo wtedy bym się wkurwił . jutro odbieram Powój hawajski spodobał mi się bardzo :D i zamówiłem drugą paczkę
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Na poważnie, do wody na 10 minut i tabsy się same rozpadają, od czasu jak się dowiedziałem, że to daje dobre efekty ani razu nie rozwalałem tabletek. To tłuczenie już mnie mocno wkurwiało. Jeszcze przy starym antidolu to pal licho, bo był w miarę miękki, ale ten nowy to twardy zawodnik.
Ekstrakcja kody z a15 krok po kroku. Niektóre słowa może ciężko zrozumieć ale kolejno wykonywane czynności mówią wszystko.
Hurra, diese Welt geht unter
http]
Niezły reżyser z ciebie;).
Jesteś z Bytomia?(coś tam w filmie mówiłeś;>) Jak tak, to kaj tramal kupujesz?
Do części merytorycznej mam parę zastrzeżeń:
1. Nie moczysz filtra, wtedy w filtr wsiąka duża częśc roztworu.
2. Woda tylko przemywa kodę, więc duża część może się nie rozpuścić
Do czegoś by się jeszcze dało przyczepić, ale śpiący jestem i mi się myśleć nie chce:).
Sam film był spoko, na szczęście nie był nudny, chociaż mógłbyś mniej przeklinać, ale wiem, że ci to koło chuja lata.
Aha, metylomorfina jest o-demetylowana do morfiny, nie demetylowana. Jaka różnica? A kogo to obchodzi.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.