Użytkownik może ma coś na sumieniu, może coś przeskrobał, miał wyrzuty sumienia, poczucie winy or smth like that?
I 2C-B (w końcu to psychodelik choć nietypowy jak np. 4-HO-MET czy LSD - po tych ewidentnie dało się odczuć skutki "naprawcze") wyciąga to na wierzch, oczyszcza...i wtedy ciężko o coś przyjemnego... no ja akurat trochę miałem na sumieniu odnośnie obojga tj. psycho i fiz :/ ...dlatego takie wnioski.
...ale skoro u @DelicSajko kilka osób jednocześnie miało podobne objawy strucia to chyba powyższa "teoria" nie ma sensu...no chyba, że jego znajomi to dobre ananasy ;)
25 perfekt. Nigdy nie zarzuciłem więcej, bo za każdym razem te 25 działa zajebiście. Ale trzeba mieć przerwę co najmniej tych dwóch dni. Mam jeszcze tych mario i sobie je bardzo chwalę. Jedynym minusem jaki zauważyłem, jest rozwolnienie na drógi dzień. Ale nie taki, że woda.
Może wy poprostu dostajecie Luigiego, a nie Mario?
24 września 2020GOD pisze: @KarmiKlasik i nie masz żadnego bodyloadu czy jakichs dolegliwości?
Słyszałem, że piwo trochę zmniejsza bodyload, ale ile w tym prawdy to nie wiem, bo nie próbowałem - mi alko w ogóle nie wchodzi na emce/psychodelikach
Dlatego napisałem dwa dni, żle przeczytałeś
Najgorszy bodyload miałem po tych piksach właśnie. Przy czym nawet sniff BL trzymał cały trip.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.