Podziel się posiłkiem, chamie
Użytkownik może ma coś na sumieniu, może coś przeskrobał, miał wyrzuty sumienia, poczucie winy or smth like that?
I 2C-B (w końcu to psychodelik choć nietypowy jak np. 4-HO-MET czy LSD - po tych ewidentnie dało się odczuć skutki "naprawcze") wyciąga to na wierzch, oczyszcza...i wtedy ciężko o coś przyjemnego... no ja akurat trochę miałem na sumieniu odnośnie obojga tj. psycho i fiz :/ ...dlatego takie wnioski.
...ale skoro u @DelicSajko kilka osób jednocześnie miało podobne objawy strucia to chyba powyższa "teoria" nie ma sensu...no chyba, że jego znajomi to dobre ananasy ;)
25 perfekt. Nigdy nie zarzuciłem więcej, bo za każdym razem te 25 działa zajebiście. Ale trzeba mieć przerwę co najmniej tych dwóch dni. Mam jeszcze tych mario i sobie je bardzo chwalę. Jedynym minusem jaki zauważyłem, jest rozwolnienie na drógi dzień. Ale nie taki, że woda.
Może wy poprostu dostajecie Luigiego, a nie Mario?
24 września 2020GOD pisze: @KarmiKlasik i nie masz żadnego bodyloadu czy jakichs dolegliwości?
Słyszałem, że piwo trochę zmniejsza bodyload, ale ile w tym prawdy to nie wiem, bo nie próbowałem - mi alko w ogóle nie wchodzi na emce/psychodelikach
Dlatego napisałem dwa dni, żle przeczytałeś
Najgorszy bodyload miałem po tych piksach właśnie. Przy czym nawet sniff BL trzymał cały trip.
Podziel się posiłkiem, chamie
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.