Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1229 / 181 / 0
Ponawiam zapytanie. 2,5 alpry + 25 mg baklo ma sens ? czy szkoda baklo? chodzi mi o to żebt nie było zmuły a większe pobudzenie. Ponoć baklo w niskim dawkach aktyiwzuje , ale nie wiem czy to prawda czy mit bo z baklofenu jestem amatorem
  • 1070 / 137 / 0
@up ma sens. Ja łączę czasem alprę z phen i jest fajnie. Alpra czilluje, a phen dodaje energii. Dokładnie tak jak piszesz. Taki mały rocket fuel;)
  • 1229 / 181 / 0
Mam wrażenie że alprox minimalnie słabszy od afobamu ale może to już moja tolerka daje sie we znaki. No i ewidetnie dłużej się ładiuje. Jeszcze sniffa nie probowalem alproxu, ciekawe jak wchodzi w klame
  • 36 / 8 / 0
20 września 2020rooney pisze:
Mam wrażenie że alprox minimalnie słabszy od afobamu ale może to już moja tolerka daje sie we znaki. No i ewidetnie dłużej się ładiuje. Jeszcze sniffa nie probowalem alproxu, ciekawe jak wchodzi w klame
Stary jak szamiesz co chwile po 2.5mg pare razy dziennie to masz tolerke w ciul.
Wrzuc sobie na raz 6mg to moze cos poczujesz...
Zadajesz tu milion pytań dziennie jak jakiś 10 latek
Poza tym z tego co pamietam miales brac alpre przez pare dni na czas odstawki ziola a czuje ze z tego szpitala wrocisz taki zwraczony jak nie wiem
Poza tym kto odstawia ziolo przy pomocy xana xd to tak jak bys chcial odstawic kode przy pomocy heroiny
  • 2814 / 365 / 0
Siemanko mam pytanie otóż dostałem lek który ma usprawnić pracę motoryki jelit itp i wyczytałem że blokuje on receptory dopaminy d2 i mam wrażenie ze po tym leku alpra jak by mniej działała ? Odpowie się ktoś co to do tego ?
  • 1229 / 181 / 0
A jakiż to lek? nazwa ?
  • 473 / 29 / 0
W piątek czyli trzy dni temu skończony ciąg dziesięciodniowy na benzodiazepin ach i aż się zdziwiłem że dzisiaj wieczorem 1 mg alpry tak bardzo mi pomógł na lęki i roztrzęsienie psychiczne. Nawet rozluźniło mięśnie I przestały trząść ręce
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 181 / 0
Czy bromazepam też jest pomocny przy odstawce alpry ? bo relanium to wiem i mam na szczescie recke 2 paki po 5 mg

pozdro
  • 473 / 29 / 0
Owszem jest pomocny to jest taka słabsza i przyjemniejsza wersja Alpry ale doschodzenia to i tak chyba raczej rolki chociaż Bromazepam jest trochę Mocniejszy. Ale możesz też spróbować ciąć dawki i dodać do tego preGabaLina też Fajna opcja I zapomniałem jeszcze ci powiedzieć że dwie paczki Rolek z tarczą ci na jakieś 10 dni Max a dwie paczki Bromka sześć mg starczy ci na ponad Miesiac
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 181 / 0
Potwierdzam teze że alprox = afobam, więc warto te 20 zł zaoszczędzić.
Xanaxu to nigdy nawet nie brałem pod uwage,
Zablokowany
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.