20 września 2020rooney pisze: Mam wrażenie że alprox minimalnie słabszy od afobamu ale może to już moja tolerka daje sie we znaki. No i ewidetnie dłużej się ładiuje. Jeszcze sniffa nie probowalem alproxu, ciekawe jak wchodzi w klame
Wrzuc sobie na raz 6mg to moze cos poczujesz...
Zadajesz tu milion pytań dziennie jak jakiś 10 latek
Poza tym z tego co pamietam miales brac alpre przez pare dni na czas odstawki ziola a czuje ze z tego szpitala wrocisz taki zwraczony jak nie wiem
Poza tym kto odstawia ziolo przy pomocy xana xd to tak jak bys chcial odstawic kode przy pomocy heroiny
pozdro
Xanaxu to nigdy nawet nie brałem pod uwage,
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.