Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1229 / 180 / 0
@Kazuy4 mix pregi z alprą jest bardzo dobry. Co do :liść: to popieram z tym że jestem w szpitalu i nie mam zioła więc nie mogę obecnie miksowować tego z jaraniem, domyślam się że to musi być spoko faza.
  • 2809 / 364 / 0
16 września 2020rooney pisze:
@michass90 jak sie nie uda dla mnie przestać brania jednego i drugiego to pozostaną mi jedynie rolki. To tez jest ratunek. To chyba dwie substancje jedyne które pomagają przy odstawce alpry - diazepam i pregabalina. Czy jest coś jeszcze >??
Czyli masz problem z odstawieniem alpry i szukasz czegoś co ci pomoże z niej zejść tak ? To jak już wiesz pregabalina. Czy coś jeszcze hmm muszę sobie przypomnieć jeśli diazepam Ci pomaga to mógłbyś spróbować a może klon ?
  • 402 / 69 / 0
@rooney Jak chcesz skończyć z alpra to przerzuć się na klona bo ma długi okres półtrwania, nie wiem ile jedziesz na benzo ale odstawiaj rolkami i możesz się wspomagać pręgą ale nie ćpunskimi dawkami. Poczytaj jaką dr. Ashton opracowała metodę stopniowego zejścia.
  • 1928 / 191 / 0
Cofam. 900mg dzisiaj a wczoraj 600mg. Poskładało praktycznie tak samo jak wczoraj. Jednak da się to wrzucać kilka dni z rzędu, ale trzeba dawkę zwiększać.
Take DXM and Be Happy
  • 1660 / 300 / 0
@rooney pamiętaj, że mówienie "jestem w szpitalu, opiekuję się bratem, nudzę się i dlatego teraz MUSZĘ brać dragi" to zwykła wymówka, by ćpać. Żebyś źle mnie nie zrozumiał - lubię cię stary, to nie jest atak, ale wiem, jak sam się przed sobą usprawiedliwiałem i myślę, że większość ludzi tutaj wie, o co chodzi. Mówiłem ci co robiłem w szpitalu, a nie miałem żadnych, fajnych leków. Nie miałem smartfona, ani komputera. Dużo czytałem, rozmawiałem z ludźmi, oglądałem TV. Masz o wiele więcej opcji niż ja, naprawdę nie musisz żreć tego wszystkiego, by przeżyć w szpitalu. Zmniejsz dawki pregi, np. jutro walnij 600, pojutrze 500, potem 400, aż dojdziesz do, moim zdaniem, dobrej dawki dziennej 300 mg. I schodź z tej alpry szybko, bo chyba bierzesz ją w ciągu tylko tydzień, więc nie będzie trudno odstawić, zwłaszcza, że masz pregabę.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 853 / 56 / 0
16 września 2020misspill pisze:
@rooney, nie sugeruję, że jest złym środkiem na odstawki! To durna jest pewność samych odstawkowiczów, że są najważniejsi, że ten lek powstawał z myślą o nich i działa wyłącznie na ludzi ze spartolonym GABA. Co do wcześniejszej sugestii jakobyś był "ekspertem" i to specjalnie w cudzysłowie - wybacz, ale nie miałam Ciebie na myśli, także spokojnie.
Do mnie to chyba też nie było, albo było;). Oczywiście że nie jest to żaden złoty środek, przy odstawce benzo, ale pomaga.Tyle że dla mnie odstawka to czas gdzie nie może być żadnej fazy.Po prostu stan gdzie da się w miarę normalnie funkcjonować. Na chwilę obecną jest lipa ale wierze(choć jestem niewierzący:)), że dojdę do takich 'liczb', że jak nie będę się w stanie wyzerować, to mimo iż nie miałem do czynienia z żadnymi detoxami itp, to zdecyduje się na ten miesięczny, tyle że muszę zjechać, bo nie ma sensu pchać się tam przy 2mg alpry+600mg Pregi, bo w miesiąc to oni chuja zrobią.Jak będę na 0.5 alpry, to wtedy może.
  • 1928 / 314 / 0
16 września 2020rooney pisze:
@Kazuy4 mix pregi z alprą jest bardzo dobry. Co do :liść: to popieram z tym że jestem w szpitalu i nie mam zioła więc nie mogę obecnie miksowować tego z jaraniem, domyślam się że to musi być spoko faza.
\
Tak, występuje takie ugrzanie się że ledwo pisszę tego posta. odnotowałem lek.ki problm z oddaniem moczu,z 15 mnut się odlewałem, czy ktoś z was też tak miał może?

ostatnie co wyrażę, że po 4 dobach bez prego nagle 1 g.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3455 / 1118 / 0
I tym pięknym akcentem rozpocząłeś 500-setną stronę wątku! Zaczyna mnie wkurwiać benzo styl jaki się tu robi. Koniec knajpy. Albo srogie banie, albo merytoryczne posty, nie ma przypowiastek o pojedynczych lotach i jak Wam mija dzień.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1928 / 191 / 0
1gm pregabaliny zamiata pod dywan i wyrywa z kapci. W połączeniu z buchem :liść: zapewnia taką karuzelę że szok. Uważajcie jak miksujecie.

Do tego tętno wystrzela w kosmos.
Wbija się taka psychodela że niemożliwe. Jesteś w innym wymiarze.
Ostatnio zmieniony 16 września 2020 przez Demis, łącznie zmieniany 1 raz.
Take DXM and Be Happy
  • 3455 / 1118 / 0
Moje 1800mg było dysocjacyjne najbardziej, oczywiście dołącza się THC, oczywista oczywistość.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.