dobrze, że na benzodiazepiny i na GABAergiki mam zerową tolerancję i nie muszę się martwić żadnymi kajdanami z ich strony.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Chciałabym to dla odmiany zrobić z głową, gdyż przerwa wyniesie równy miesiąc, ale, no... Was oszukam, siebie nie
w weekend pewnie też Tramal przygrzeję, to razem z tobą akurat. oby jednak wytrzymać jak najdłużej.
with regards, przodownik
14 września 2020przodownik pisze: dzisiaj spędziłem miły dzień, ale tolerancja znów szybuje w górę. poszło łącznie 10 szt. Tramalu Retard 100 mg, czyli 1 g, ale rozłożony na cały dzień + do tego 240 mg kodeiny oraz 1 mg Clonazepamum TZF. powiem szczerze, że faza jest bardzo miła i trzyma do teraz, bo sobie rozdzieliłem to na dzień. jednak tego typu wyskoki pogarszają tylko sytuację i nie pomagają w spadku tolerancji i odstawce.
dobrze, że na benzodiazepiny i na GABAergiki mam zerową tolerancję i nie muszę się martwić żadnymi kajdanami z ich strony.![]()
muszę coś w tej sprawie zrobić, ale na razie to tylko założenia. miałem zejść na Bunondolu od dzisiaj, a skończyło się na Tramalu ponownie.
with regards, przodownik
with regards, przodownik
16 września 2020przodownik pisze: zazdroszczę, że działają na ciebie takie ilości jak 150 mg Tramalu, sam też się bardzo cieszyłem, jak mi taka tableteczka wystarczyła, albo mała paczka kody i było miło.
muszę coś w tej sprawie zrobić, ale na razie to tylko założenia. miałem zejść na Bunondolu od dzisiaj, a skończyło się na Tramalu ponownie.
16 września 2020przodownik pisze: właśnie u mnie po podobnym czasie rozkręca się opioidowa komponenta Tramalu. zauważyłem też, że dobrym sposobem na polepszenie konwersji tramadolu do jego aktywnego metabolitu, jest rozkładanie dawek w ciągu dnia. przynajmniej ja to zaobserwowałem.
with regards, przodownik
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.