Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
10/20 mg hydroksyzyny 1.5 h przed
60/90 mg DXM 2h przed (nie wiem za dużo o połączeniu hydroksyzyny z DXM)
Trochę paracetamolu (~500 mg, to co zostaje po ekstrakcji)
300 mg kody (150 mg z thiocodinu)
Macie jakieś cenne uwagi co do tego?
Kiedyś dawno temu to jak brałem to dzień wcześniej się zdexić to koda na drugi dzień lepiej działała, mocniej.
Tego samego dnia też można wziąść jakąś małą dawkę, odczekać i przywalić.
Kawa wzmacnia efekt euforyzujacy.
hydroksyzyna 25mg na swędzenie bo to dawka dla psa /kota na sylwestra.
Można dodać benzo, będzie bardziej sedatywne.
Z prega, baklo, Tramalem też się dobrze łączy.
Dawki DXM pod wagę i tolerke musisz sam wiedzieć/przeliczyć żeby było dobrze.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.