Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 153 / 12 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: Macz3k »
To wychodzi na to, że nawet lepiej wciągać %-D
  • 3217 / 909 / 5
No nie wiem, najlepiej w dupę. Ostatnio właśnie jak wciągałem to bodyload mnie cały trip nie puszczał :/ nie był taki intensywny jak na wejściu oralnym ale jednak. Nie był to przyjemny bodyhigh ale to specyficzne zmęczenie. Znajomy miał to samo po sniffie - może tabsy jakieś lewe.
Bo wciągam te tabletki i to z przyjemnością. Nie boli wcale tak bardzo, ani długo, ani spływ nie jest jakiś tragiczny.
Za to w sranie - o panie! Tylko polecam sprawdzić czy się ciasnej dupy nie ma, bo może się okazać, że dwie tablety wylądują na pościeli lub podłodze :korposzczur:
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 153 / 12 / 0
Tego akurat nie zamierzam jeszcze testować, chyba nie ten etap %-D
A co do sniffa z opinii ludzi też wynikało, że boli strasznie, spływ okropny itp itd a jak dla mnie to większość ulicznego "tematu" piecze o wiele bardziej nie mówiąc już o spływie. Chuj wie co tam siedzi tak naprawdę.
  • 1455 / 596 / 0
Ja mysle w ten sposob , ze jesli cos mozna zezrec bez znaczacej utraty mocy to tak nalezy to wlasnie konsumowac . Szuram tylko to , co absolutnie konieczne (np. ketamina) zeby nie zajezdzac sobie sluzowek niepotrzebnie . Ziomek zaprawiony w bojach sniffowal 2cb i wygladal niewesolo , prawie sie zbeltal .
No i jak krotsza faza to mi by bylo szkoda , bo ja zydek jestem - jak kupilem to musi trzymac jak najdluzej :świnia:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 153 / 12 / 0
Krótsza faza, ale za to doznania o wiele bardziej intensywne, coś za coś. Chociaż ja i tak nie lubię jakoś długo być na fazie po psychodelikach, bo w pewnym momencie zaczyna mnie to po prostu męczyć jeśli trwa za długo.
Z tymi śluzówkami to też fakt, ale jeśli w końcu się człowiek ogarnie i bierze coś raczej w małych ilościach i bardziej okazyjnie to zajeżdżanie śluzówek nie stanowi jakiegoś dużego problemu.
  • 3217 / 909 / 5
@CieplaPoduszka
Możesz tę samą ilość na dwa razy sniffować. Wychodzi wtedy mocniej, dłużej i mniejszy bl (zazwyczaj), a co za tym idzie o wiele większa przyjemność.
Za to kiedy już jestem pod wpływem (psychodelika jakiegokolwiek) to bodyload się mnie nie ima. Czuję tylko: oho! Nadchodzi! Trzymajcie się burty camerades!
I jest wesoło :extasy:
Podziel się posiłkiem
  • 778 / 51 / 1
Orientujecie się ktoś czy 2C-B zadziała dzień po zjedzeniu MDMA?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 3217 / 909 / 5
Zadziała. Zadziała nawet na zjeździe, niwelując go i dając zajebiste doświadczenie.
Podziel się posiłkiem
  • 142 / 27 / 0
Przymierzam się do pierwszej zabawy z 2C-B - napiszcie czy na noc we dwoje będzie to równie miły trójkąt jak z MDMA ?
Towar niby sprawdzony w tabletkach, 22mg .
  • 3217 / 909 / 5
Jak dla mnie o wiele milej.
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.