Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1229 / 180 / 0
Wiem że nazwa substancji i ilość mg ma również być napisana słownie. Ale mi nasuwa się inne pytanie, co to za lekarz że nie wie jak rozpisać recepte %-D Wyczuwam inny temat ale to nie moja sprawa nie wnikam xD
  • 765 / 50 / 1
Ta to rzeczywiście zastanawiające 😂🤣 Swoją drogą, są jeszcze recepty na papierze? Wydawało mi się, że tylko cyfrowe.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1211 / 615 / 0
@Nerwuseq ta jasne, podyktować lekarzowi. %-D Nie próbuj nawet kombinować z fałszowaniem recek bo masz gwarantowany przypał. Mało kto już korzysta w ogóle z papierowych recept, a jak jeszcze dopierdolisz na niej Xanax 2mg to od razu wszystko będzie jasne dla farmaceuty. Ale jeśli nie wciskasz kitu i piszesz prawdę to trzymaj:
Xanax 2mg 1op - tu nazwa leku i liczba opakowań
(sześćdziesiąt miligramów) - tu słownie ilość substancji
DS: 3x1 - tutaj dawkowanie, ma być tak rozpisane żeby leku na recepcie było na max 3 miesiące
Tylko żeby później nie było płaczu, że nikt Cię nie ostrzegał.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2802 / 361 / 0
Próbował ktoś mixu alpra + pregabalina ? Ja probowalem i szczerze moge polecić.. :)
  • 1070 / 135 / 0
@up próbowałem alpra + phenibut. Substancje podobne, też mogę polecić. Aktywizacja plus redukcja lęków. Nie pamiętam jak nazywa się ta mieszanka, rocket fuel? Jakoś tak 😁
  • 765 / 50 / 1
Akurat phenibut dla mnie daje przyjemną stymulację, zmniejszał lęki.
Pregabalina raczej spowodowała, że zachowywałem się jakbym miał psyhozę. Aktywizacja do gadania była, ale takiego bez sensu
w chuj.
Nad miksem alpra+pheni się zastanawiałem, bo no może być siekiera połączenie.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1070 / 135 / 0
Ja to łączę ale w naprawdę małych dawkach, mimo to efekty są. Przy większych byłyby na pewno bardziej spektakularne. A już w ogóle super było połączenie phen, alpry i alkoholu. Oczywiście, te wszystkie substancje nie wzięte na raz, tylko rozbite na cały dzień plus w małych dawkach.
  • 473 / 29 / 0
O te podanie z Recepta to nie chodziło mi o to że ja chce sam zrobić receptę tylko o to że jutro idę do dermatologa który się nie zna na tych lekach i pokażę mu słoiczek po Xana ksie dwa mg i chcę po prostu wiedzieć co dyktować żeby dobrze napisała receptę i tak są jeszcze papierowe recepty z tego co kojarzę i nie bawię się w żadne podrabianie receptę…. Sory za błędy ale jestem najebany :flaszka:
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 765 / 50 / 1
Jestem zdziwiony, że dermatolog może to nawet wypisać 😯 choć ostatnio doszłem do tego, że weterynarz może. Zwierzęta się leczy tymi psychotropami. Więc mnie raczej nie zdziwi, jak i ginekolog ma takie prawo. No nic, powodzenia %-D
  • 473 / 29 / 0
Tak czy siak jutro próbuje na bajere że moja Przychodnia Zamknięta z powodu wirusa a Psychiatra za półtora miesiąca a muszę brać ten lek i powiem że na prywatną wizytę mnie nie stać musi wypalić przecież to są tylko Benzodiazepiny
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.