Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2807 / 364 / 0
@KarmiKlasik ja jedynie biorę alpre z pfizera zadnej innej i nie narzekam dostaje recke na 2mg ale dzielę je na pół i 1mg mi styka już mega długo mam alpre i tolerka nie podskoczyła bo nie zwiększam dawki ale i też mam dni ze wgl jej nie biorę
  • 1974 / 521 / 0
27 sierpnia 2020KarmiKlasik pisze:
Tyś ty zwariował, kto to połyka ! Walisz pod język, i czujesz najlepszy smak w życiu ! Mało tego, zagryzasz sobie grejpfrutem albo dwoma!
Kubki smakowe są w niebie, alprazolam dłużej we krwi! Same sukcesy do chuja !
Oj już nie pierdol, mi się znudziło mielenie po jęzorem i połykam 2mg normalnie, jest git.

Natomiast, grejpfut, w sensie owoc cały jeden jest ok, jak pijecie jakieś szczyno-soki to nie działa bo to gówno.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 766 / 50 / 1
27 sierpnia 2020michass90 pisze:
@KarmiKlasik ja jedynie biorę alpre z pfizera zadnej innej i nie narzekam dostaje recke na 2mg ale dzielę je na pół i 1mg mi styka już mega długo mam alpre i tolerka nie podskoczyła bo nie zwiększam dawki ale i też mam dni ze wgl jej nie biorę
Ja niestety mam popędy narkusowskie %-D
Browar, whisky, jin , tequila
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 2807 / 364 / 0
@KarmiKlasik to wiele tłumaczy: )
  • 473 / 29 / 0
Siemka a ja wam powiem że dzisiaj w nocy miałem strasznie dziwną sytuację pierwszy raz coś takiego otóż wcześniej 21:30 zjadłam dwa grejfruty po 40 min zarzuciłem 2 mg Alpro ksu super czyli relaksik dobre samopoczucie około 01:30 wziąłem 75 mg tritico o trzeciej jeszcze nie mogłem zasnąć więc wziąłem 3mg afobamu pod jezyk zasnalem ale ... lunatykowalem z opowiadan babci chcialem nasikac do szafy i otwieralem drzwi na klatke i wolalem psa :D jak wstalem nic nie pamietalem co to mogloo byc i dlaczego ? Dodam ze 3mg to byla moja najwieksza dawka
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
@Nerwuseq Dziwna sytuacja byłaby wtedy gdybyś odpierdalał takie akcje na trzeźwo... A ty się naćpałeś alpry i się dziwisz że miałeś w nocy jakieś krzywe akcje...
  • 4894 / 853 / 0
Mnie to nie dziwi. Wziąłeś benzo i trittico. Ja ostatnio po klonie 1mg wziąłem i brat zostawił tubkę z maścią do nogi w łazience. Wstałem i wpierdoliłem trochę z tej tubki bo myślałem że to takie mleczko w tubce. Obudziłem się z gorzkim smakiem w pysku i tą tubką w ręku. W sumie to moja pierwsza taka sytuacja po benzo ale opowiadam o tym bo wspomniałeś o trazodonie który wtedy to było 2 tyg po odstawieniu. Także warto wspomnieć.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1277 / 129 / 0
Alprazolamu biorę 1-2mg i uważam że działa nieco słabiej niż clon , nie chodzi tu o dłuższe działanie, ale o działanie przeciwlękowe, pomimo , że działanie alpry ma być na papierze równoważne z działaniem clona.
Tolrerkę naa benzo mam wyjebaną w kosmos , dlatego odradzam branie clona i alpry na początku przygody z benzo tylko diazepam działa bardzo długo lepiej wziąść 20mg rolek niż 2mg alpry czy clona.
Problemem są lekarze którzy powinni zawsze na pierwszy rzut przepisywać słabsze benzodiazepiny jak diazepam, bromazepam, klorozepat .
  • 766 / 50 / 1
@wnc1964
Wydaje mi się, że ile ludzi tyle faworytów. Na mnie clon wręcz w ogóle nie działa.
Nie czuje prospołecznego działania tym bardziej rekreacyjnego jak w przypadku Alpry.
Jedynie co dzięki niemu zawsze osiągnę, to amnezje. Bo nie czuje, że działa i dorzucam jak opętany.
Amnezja po clonach jest dziwna, bo dopiero jak szukam czegoś w pamięci albo ktoś mnie pyta o te dni. To okazuje się, że 404 ..
Alprazolam działa na mnie prospołecznie, aktywizuje i jednocześnie uspokaja. Do momentu, aż nie wjadą browarki albo setunia.. ale to nie o mixach.
Działanie rekreacyjne to takie zwolnienie w głowie. Czuje się taki, szczęśliwszy. Nie wiem do czego to porównać.
Nie działa tak widocznie jak inne narkotyki, a próbowałem ich kilka %-D
Ale tylko ona działa w ten wyjątkowy sposób, nie wiem może po prostu sobie tak wpierdoliłem w psychę?
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 473 / 29 / 0
Mógłby ktoś napisać jak powinna wyglądać receptę na xanax dwa mg 30 tabletek pytam w celu żeby podyktować lekarzowi jak ma zapisać proszę o odpowiedź do jutra dziękuję
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 14:47:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750257972'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.