Dobre połączenie, powinno Ciebie z deka uspokoić i uśpić.Na 99 % będziesz miał realistyczne sny po antydepresancie wiec przyszykuj się na ciekawą noc.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
06 sierpnia 2020rooney pisze: mirtazapine i chlorprotixen ktoś łączył? jak wrażenia? jak na tak słabe kalibry to moim zdaniem w miare daje rade takie coś, jak narazie uchrania mnie od to od demolowania wszystkiego na drodze
Ja na spanie i wyluzowanie robię taki mix, a miejcie na uwadze lekomanie jako moje życie i nie róbcie tego
Mój przepis
potrzebne rzeczy
3 tabletki Trittico
1 tabletka mirtazapiny
2 tabletki Noctis
100/150 mg hydroksyzyny
5/10 mg diazepamu zależne od mojej tolernacji
0,25 mg Medycznej mariuhanen
trochę Polferganu jako przyprawa do smaku
moje przygotowanie
Potrawę rozpoczynam wcześniej jarając.Rozwalam dwa tabsy Trittico na wiór i wciągam nochalem.Zależnie jak wejdzie dopijam syropki.Dorzucam mitrazepine czekam aż składniki się połączą w garnku.Noctis po 1 h dorzucam do cieczy.Jak nie smakuje senie dorzucam jeszcze tak 5 mg diazepamu jako liśc laurowy.Zawonsowani kurze mogą dorzucić 1 TR po rolkach.
Niestety same dezinformacje w dużej mierze nie na temat (stosuje Pan benzo i klasyczne leki nasenne, które powinny być stosowane w ostateczności) i polecanie jakiegoś rodzaju bardzo uzależniających heroic combos. Proszę nie stosować się do powyższej porady, gdyż grozi to przewlekłymi negatywnymi konsekwencjami./ ~misspill
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
Psychiatra metodą uda się to się uda a przecież i tak jebnięty maskuje skutek choroby.
Mózg jest zbyt skomplikowany, by można go było mózgiem zrozumieć
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe