Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Głównie stymulacja.
Na dniach przerobiłem grama kamyków we dwie osoby to w końcu coś poczułem ale pfff za 400 zł pobawiłem się może 3,4 godzinki.
Wole snnif - tylko musisz mieć dobry klimat i ludzi z którymi jest o czym pogadać - babe która Cie kreci wtedy koks zadziała jak należy - jak będziesz powielał ileś razy ten sam schemat używania - koks stanie się nudny
takie moje zdanie, z gówna bata nie ukręcisz, pewne warunki muszą być spełnione żeby odpaliło jak należy, na takiej heroinie nigdy się nie zawiedziesz, a z koksem różnie bywa (mówi tu o towarze dobrej jakości)
wg mojej tajnej teorii czyli obserwacji znajomych widzę dwie grupy użytkowników.
Grupa
A) na co dzień aktywna, pełna energii, gadatliwa (stimowcy) - tej grupie koks zawsze pasuje i zawsze jest super
B) osoby spokojne, wycofane, myśliciele
Należę do tych z B
Szczerze wierze mimo, że nie mam wiedzy naukowej, że koks mocno zaburza gospodarkę hormonalne.
Pytanie mam do znawców tylko czy koks mocno ciągnie z serotoniny ?
Bo rozważam czy używanie na co dzień Tramalu który zżera serotonine
Idzie zbadać takie rzeczy? Chodzi mi o badanie krwi.
W koks uderzam 3/4 razy do roku wiec nie jestem jakimś znawca a w moim otoczeniu koledzy wola bk bo przecież mefedron to król i jest najlepszy.
reszta to "przypalone" straty, żwł kiedy nie są mokre a tłuste
09 sierpnia 2020Onopollo pisze: A na jaki czas i na ile watów do tej mikrofali to wsadzić?
Jak wrzucisz na zbyt długi czas - to wyciągniesz kamień.
U mnie wystarczyło pi razy drzwi 10 sekund na 600w i było wszystko si.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.