Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 548 / 90 / 7
Jak ziolo wywoluje nerwice, to po co jarac?
I wpieprzac leki zeby tylko jarac , nie czaje.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 399 / 0
z benzo też dla mnie mix kiepski(w czasie przeszłym mówię; obecnie benzo nie tykam), lepiej myślę na podkład machnąć 1-2 piwka i doprawić się koperkiem

zresztą ja to rzadko jaram, raz z dwa razy w tygodniu, ale jak popijałem to miks z piwem - był nawet niezły, ale też łatwo się do niego przyzwyczaić...
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2020 przez spiderek, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
@kupagowna6
Bo są wjebani w zioło mimo tego, że mają po nim chujowe jazdy xD

Czas przerzucić się na opiaty, z nimi benzo dobrze wchodzi %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 12 / 1 / 0
Proponuję zamiast benzo już lepiej podkładka z pregabaliny. Dzisiaj właśnie ów mix praktykuje, ale ja dużo tego żre rekreacyjnie mój drag nr 2 po paleniu. Właśnie wkręca mi się gramiec pregababy a potem sobię zapalę, ale nie jako podkładka tylko jako mix :-)
Uwaga! Użytkownik heihaczi jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Końska dawka gram pregaby, w ciągu jesteś?
  • 12 / 1 / 0
Paradoksalnie schodzę z niej, postanowiłem jeszcze sobie poużywać i odstawić ją. Pół roku biorę ale takie dawki to z 3 razy grałem jedynie i nie polecam. Po prostu mam tolerancję i dopiero gram mnie robi dobrze na jakieś 6 godzin. Dobry mix z kwiatkami. Uważam że i tak o niebo lepiej oszamać liść pregabainy niż jakiegoś klonazepamu.
Uwaga! Użytkownik heihaczi jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
Co do mieszania benzo z marihuana to lolek na dwóch i 2 mg klona powoduje mega senność i chce się tylko położyć do łóżka.
Ale już ze słabszymi benzo typu estazolam, Bromazepam fajnie se komponuje.Daje lekki nie ogar, pozytywne zakręcenie, większa wyjebka ( to już gra benzo )
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12 / 1 / 0
Ale to średni pomysł miksować zioło z benzo nawet slabymi jak brom one mi zawsze spłycaja faze plus sa uzależniają ce jak nic innego.
  • 1180 / 399 / 0
@heihaczi - możesz mówić, jak to większość to miksuje zioło z czym tylko się da...
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 600 / 0
Pamiętam że jak miałem już jakąś tam tolerke na klona to wcale nie splycal aż tak działania mj.Oczywiscie to nie to samo co same zioło ale przy wyrobionej tolerce nie ma tragedii.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).