Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
98
11%
amfetamina
75
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 24 / 4 / 0
Jak dla mnie to MDMA jest najlepsze.Czuje się po tym tak wychilowany i mam taki błogostan że szok.Ale próbowałem tylko kilka razy bo ciężko u mnie w tej 50 tysięcznej dziurze ogarnąć dobre pixy,pare razy się naciołem na pixy w których był jakiś syf i przestałem się w to bawić,ale myśle że jak poukładam sobie troche bałagan na strychu i jeszcze się w to pobawie ale z moimi skłónnościami do uzależnien to troche strach,żebym potem nie zaczął wpierdalać to jak draże :D
  • 5783 / 1185 / 43
alkohol i giebel.
Po tych dragach zmieniam się jakbym był kimś innym.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 80 / 8 / 0
Z tych co testowałem to najbardziej przepadam za DXM i marihuaną.
spazee :extasy:
  • 514 / 110 / 7
  • 187 / 23 / 0
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
  • 7 / / 0
Qwalon.
  • 8103 / 907 / 0
24 lutego 2020london5 pisze:
Po tych dragach zmieniam się jakbym był kimś innym.

Ja mam tak po benzodiazepinach i tu pada głos na mój ulubiony narkotyk. :tabletki:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 211 / 45 / 0
GBL, MDMA, psychodeliki
  • 548 / 90 / 7
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
kokaina
Mix MDMA z 2C-B, to jaką wywołuje euforię oraz czucie muzyki jest poprostu nie do opisania <3
Dobrej jakości weed jaki człowiek staje sie kreatywny - sztuka
Blancior? Eee to nie klepie lepiej Bonio :-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.