Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
98
11%
amfetamina
75
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 24 / 4 / 0
Jak dla mnie to MDMA jest najlepsze.Czuje się po tym tak wychilowany i mam taki błogostan że szok.Ale próbowałem tylko kilka razy bo ciężko u mnie w tej 50 tysięcznej dziurze ogarnąć dobre pixy,pare razy się naciołem na pixy w których był jakiś syf i przestałem się w to bawić,ale myśle że jak poukładam sobie troche bałagan na strychu i jeszcze się w to pobawie ale z moimi skłónnościami do uzależnien to troche strach,żebym potem nie zaczął wpierdalać to jak draże :D
  • 5801 / 1197 / 43
alkohol i giebel.
Po tych dragach zmieniam się jakbym był kimś innym.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 80 / 8 / 0
Z tych co testowałem to najbardziej przepadam za DXM i marihuaną.
spazee :extasy:
  • 515 / 110 / 7
  • 187 / 23 / 0
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
  • 7 / / 0
Qwalon.
  • 8103 / 909 / 0
24 lutego 2020london5 pisze:
Po tych dragach zmieniam się jakbym był kimś innym.

Ja mam tak po benzodiazepinach i tu pada głos na mój ulubiony narkotyk. :tabletki:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 213 / 45 / 0
GBL, MDMA, psychodeliki
  • 548 / 90 / 7
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
kokaina
Mix MDMA z 2C-B, to jaką wywołuje euforię oraz czucie muzyki jest poprostu nie do opisania <3
Dobrej jakości weed jaki człowiek staje sie kreatywny - sztuka
Blancior? Eee to nie klepie lepiej Bonio :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.