Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
25 lipca 2020UltraViolence pisze:
Ile tego spaliłeś i jak długo działało?
2 lufki i 2 szybkie wiadra, trwanie takie jak po zwykłych zielonych migdałach

Poprawiono cytat. -{owerfull}
  • 967 / 243 / 0
No to żeś solidną porcję THC przyjął w dość skoncentrowanym czasie.Pewnie żeś się przejarał.
Jak widać więcej nie zawsze znaczy lepiej #captainobviousmodeon
  • 8103 / 910 / 0
@Kobyszcze
Ale często jest tak, że jak palimy ze znajomymi to staramy się im dorównać i przepalamy się Dlatego w późniejszej fazie jarania przeniosłem się na palnie solo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 967 / 243 / 0
26 lipca 2020UJebany pisze:
@Kobyszcze
Ale często jest tak, że jak palimy ze znajomymi to staramy się im dorównać i przepalamy się Dlatego w późniejszej fazie jarania przeniosłem się na palnie solo.
Kuchenna psychoanaliza mode on ;)
Jeśli na siłę chcesz udowadniać coś komuś aż do szkodzenia sobie to znaczy że trzeba popracować nad samooceną , nieprawdaż ?
Ktoś kto Cię namawia żebyś sam sobie zaszkodził tylko dlatego żeby jemu było miło z pewnością nie zasługuje na Twój szacunek.
Przypomina mi to trochę nieśmeirtelne "Ze mną się nie napijesz ?" . Mój sposób jako abstynenta jest prosty - jeśli ktoś normalnej ,grzecznej odmowy nie potrafi zrozumieć
tedy i znów mendzi "Ze mną się nie napijesz?" wtedy dobitnie i poważnie mówią, "Tak, z TOBĄ się nie napiję".Jak dotąd zawsze działa.
  • 2714 / 514 / 0
Nad samooceną i asertywnością. To naprawdę nie jest jakimś wyczynem powiedzieć ziomkowi, że już nie palisz, nawet jeśli ściągnąłeś tylko 3 buchy :)
Nauczcie się mówić "nie". Ta umiejętność bardzo się przydaje w życiu.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.