Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1649 / 1032 / 7
16 lipca 2020Oxyclon pisze:
Nie będę miał tego w całej butelce tyko znajomy może mi odlać, ale na 99% będę miał w tabletkach, tylko to SR 50 więc musze trochę tego zabrać xDDD
Aaa, i mam to włożyć po prostu tam gdzie mam jakies szczoteczki i Huje muje ?
Wszystkie małe pierdoły, kosmetyki, kremy, leki, buteleczki i właśnie inne "chuje muje" musisz włożyć do foliowej torebki, tak jak zazwyczaj na odprawie.
Byle nic powyżej 100ml, bo zabiorą.
A tak to bez lipy, nie będą się zbytnio interesować co tam masz. Moja matka jak przylatuje w odwiedziny, to zabiera pół apteki ze sobą, w tym rolki, całą swoją kolekcję na recepty, i ani razu się nie zdarzyło, żeby chociażby spytali co to. No need to worry at all 😉
  • 104 / 15 / 0
No to super wiadomość. Dzięki bardzo i miłych tripów
Choć życia przeżyłem nie więcej niż ćwierć, przecież są gorsze sposoby na bycie trupem niż śmierć :ojeju:
  • 8103 / 909 / 0
Ja leciałem samolotem przez granice z 3 paczkami Rispoleptu 2 mg i zero problemów.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.