Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 63 / 5 / 0
Czy próbował ktoś transów hipnotycznych, relaksacji, medytacji, OOBE, podczas zażywania neuroleptyków ? I ma porównanie z próbami na "trzeźwo". Czy są możliwe do osiagniecia inne stany świadomości, gdy bierzemy te "leki" :tabletki:
  • 384 / 39 / 0
Neuroleptyki biorę wuchtę lat i nigdy tak nie miałem, chyba po deixemie mogłem medytować. A swoją drogą osobista medytacja to normalna ludzka rzecz wchodzić w głąb swojego ja, lecz żaden neuroleptyk mi w tym głebiej nie pomaga.

No może po sporej dawce neuroleptyka, jak mam spanie, to jakieś wizje się zdarzały, ale raczej były to pojedyncze przypadki, mało powiązane z neuroleptykami. Neuroleptyki to jednym słowem "cukierki wciskane przez psychiatrów, którzy myslą że neuroleptyki to cudotwórstwo". Lepsze są klony i piguły na spanie. Neurosy dorzucam tylko po to, aby zwiększyć siłę działania ww. tabletek.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 2 / 0
może ewentualnie relaksacja jest do osiągnięcia, neuroleptyki w większości jednak ostro jadą po zdolnościach koncentracji zwykle niezbędnej do osiągnięcia reszty ww stanów
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.