Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 63 / 5 / 0
Czy próbował ktoś transów hipnotycznych, relaksacji, medytacji, OOBE, podczas zażywania neuroleptyków ? I ma porównanie z próbami na "trzeźwo". Czy są możliwe do osiagniecia inne stany świadomości, gdy bierzemy te "leki" :tabletki:
  • 384 / 39 / 0
Neuroleptyki biorę wuchtę lat i nigdy tak nie miałem, chyba po deixemie mogłem medytować. A swoją drogą osobista medytacja to normalna ludzka rzecz wchodzić w głąb swojego ja, lecz żaden neuroleptyk mi w tym głebiej nie pomaga.

No może po sporej dawce neuroleptyka, jak mam spanie, to jakieś wizje się zdarzały, ale raczej były to pojedyncze przypadki, mało powiązane z neuroleptykami. Neuroleptyki to jednym słowem "cukierki wciskane przez psychiatrów, którzy myslą że neuroleptyki to cudotwórstwo". Lepsze są klony i piguły na spanie. Neurosy dorzucam tylko po to, aby zwiększyć siłę działania ww. tabletek.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 2 / 0
może ewentualnie relaksacja jest do osiągnięcia, neuroleptyki w większości jednak ostro jadą po zdolnościach koncentracji zwykle niezbędnej do osiągnięcia reszty ww stanów
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.