Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
mówił ze niedostępność największa jest przy podaniu p.o. a to walenie po kablach to chyba jakiś fetysz
@Anabolik, napisalem ze bylyby to warunki idealne, nie ze tak jest. Czytaj ze zrozumieniem.
Apropo, wrociles do ciagu na benzo mimo koszmaru, ktory przeszedles w puszce odstawiajac benzo rolkami i to chyba w ciagu miesiaca. Cos pamietam, ze tak pisales, ze w miesiac zeszli Ci z mocnych benzo jak klony czy alpra rolkami.
09 lipca 2020Holz pisze: Mam pytanie, kiedy bierzecie metadon to po jakim czasie zaczyna działać? Ostatnio wziąłem o 16:40 to poczułem efekty dopiero koło 20:30, zastanawiam się czy to normalne przy tym opioidzie czy jest to kwestia czegoś innego?
09 lipca 2020Holz pisze: Mam pytanie, kiedy bierzecie metadon to po jakim czasie zaczyna działać? Ostatnio wziąłem o 16:40 to poczułem efekty dopiero koło 20:30, zastanawiam się czy to normalne przy tym opioidzie czy jest to kwestia czegoś innego?
11 lipca 2020misiek010101 pisze: Nie chce się tu wymądrzać ale jestem na buprze i leczę się u naprawdę znającego się na swoim fachu doktorka - szefa programu metadonowego w pewnym mieście i ostatnio z deka obśmiał ludzi walących metkę dożylnie,
mówił ze biodostępność największa jest przy podaniu p.o. a to walenie po kablach to chyba jakiś fetysz
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.