Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
to moze brzmiec fajnie ale nie jest, synt. kanna to obecnie imo grupa substancji gwarantująca najmroczniejsze przeżycia, wielu bliskich sie ode mnie podczas mojego ciągu odwróciło właśnie przez to porycie i braindead (bo to juz nawet nie jest zombie, ja po prostu czulem sie jakby moje umiejetnosci myslenia obejmowaly ,,haha bóbr ale śmieszne o kurwa ha murzynka w londynie lol jeść pić lufa hahahahh śmieszne o kurwa diabeł o kurwa umieram") mode, nawet wieloletni przyjaciele.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Jak to:
05 lipca 2020pawoleh666 pisze: wielu bliskich sie ode mnie podczas mojego ciągu odwróciło właśnie przez to porycie i braindead (bo to juz nawet nie jest zombie, ja po prostu czulem sie jakby moje umiejetnosci myslenia obejmowaly ,,haha bóbr ale śmieszne o kurwa ha murzynka w londynie lol jeść pić lufa hahahahh śmieszne o kurwa diabeł o kurwa umieram") mode, nawet wieloletni przyjaciele.
Czyżby teraz jakieś nowe wynalazki chodziły w obiegu?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.