Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
to moze brzmiec fajnie ale nie jest, synt. kanna to obecnie imo grupa substancji gwarantująca najmroczniejsze przeżycia, wielu bliskich sie ode mnie podczas mojego ciągu odwróciło właśnie przez to porycie i braindead (bo to juz nawet nie jest zombie, ja po prostu czulem sie jakby moje umiejetnosci myslenia obejmowaly ,,haha bóbr ale śmieszne o kurwa ha murzynka w londynie lol jeść pić lufa hahahahh śmieszne o kurwa diabeł o kurwa umieram") mode, nawet wieloletni przyjaciele.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Jak to:
05 lipca 2020pawoleh666 pisze: wielu bliskich sie ode mnie podczas mojego ciągu odwróciło właśnie przez to porycie i braindead (bo to juz nawet nie jest zombie, ja po prostu czulem sie jakby moje umiejetnosci myslenia obejmowaly ,,haha bóbr ale śmieszne o kurwa ha murzynka w londynie lol jeść pić lufa hahahahh śmieszne o kurwa diabeł o kurwa umieram") mode, nawet wieloletni przyjaciele.
Czyżby teraz jakieś nowe wynalazki chodziły w obiegu?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.