Jeśli jest już taki temat to przepraszam ale nie zauważyłem
(:
No generalnie to Akodyn.
Noi chyba wszystko z takich wartych uwagi.
Jeszcze legalne RC czyli niektore lizergamidy (np. 1p-LSD) , tryptaminy(np. 4-HO-DET) i arycykloheksaminy (np. DCK)
Jeśli nie masz żadnych doświadczeń radziłbym zacząć od dexa ale ostrożnie
Nie sluchaj tego typa.
Nie polecam próbować substancji z wysokim potencjałem uzależniającym takich jak benzodiazepiny i kodeina.
Relatywnie bezpieczne są: DXM i inne dysocjanty, grzyby i inne psychodeliki (ale najpierw dowiedz się jak najwięcej i zadbaj o set and setting)
Have fun ;)
Ogarnij sobie piwko, wódeczkę - legalna, ewentulnie acodin (DXM) w jakiejś rozsądnej dawce by wywołać max plato 2.
A najlepiej zamknij kartę i nie czytaj tego forum, czasami ciekawość jest najgorszym kurestwem.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
ewentualnie pierwsze, max drugie plateu DXM
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.