Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witajcie. Znam hyperreal od dawna i wreszcie chciałbym czegoś spróbować tylko nie wiem czego. Chodzi mi o to żeby miało to jakieś efekty a nie placebo i żeby było w miarę legalne i nie jakieś w chuj niebezpieczne (żeby się nie zabić :mniam: ). Ogólnie damiana, kanna i inne takie raczej odpadają bo efekty podobno bliskie do placebo. Coś czego poszukuje to jakieś efekty raczej nie pobudzające tylko relaksujące i poprawiające humor, ogólnie relaks itd. Mogą być też jakieś lekkie fazy np. pobudzające kreatywność czy coś. I nie piszcie mj :liść: bo nie wiem skąd wziąć bo nie znam nikogo.

Jeśli jest już taki temat to przepraszam ale nie zauważyłem
  • 613 / 187 / 0
A ile masz lat?

(:

No generalnie to Akodyn.
  • 193 / 17 / 0
Benzodiazepiny, przyjedź sobie do łodzi na rynek bałucki i szukaj na pchlim targu to sobie kup relanium, chyba, że masz papiery na jakieś zaburzenia psychiczne albo nawet chorobę to sobie załatw receptę.
  • 515 / 71 / 0
DXM (acodin, Tussidex, dexa caps), kodeina (Thiocodin, antidol), psylocybina,psylocyna - łysiczka lancelowata (łąki, expastwiska na jesieni), Muchomor czerwony ( teraz będzie sezon zaraz ), metkatynon (acatar, trzeba się pobawić w "chemika"), fenibut (normalnie legalny i dostępny w PL)

Noi chyba wszystko z takich wartych uwagi.

Jeszcze legalne RC czyli niektore lizergamidy (np. 1p-LSD) , tryptaminy(np. 4-HO-DET) i arycykloheksaminy (np. DCK)

Jeśli nie masz żadnych doświadczeń radziłbym zacząć od dexa ale ostrożnie
  • 548 / 90 / 7
Benzo polecac komukolwiek, a juz dzieciakowi, to klapa totalna...
Nie sluchaj tego typa.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1522 / 73 / 0
benzydamina, tania i na pewno nie placebo %-D

Tak 1,5g (3 saszety tantum rosa) i powinno porobić.
tekst powyżej =/= prawda
  • 376 / 156 / 0
Zanim spróbujesz czegokolwiek co Ci ktoś tutaj poleci, poczytaj jak najwięcej o tej substancji, z uwzględnieniem dawkowania (na stronie tripsit lub psychonautwiki są bezpieczne tabele dawkowania), oraz potencjału uzależniającego. Zakładam też, że nie masz jakichś poważniejszych chorób i że nie przyjmujesz leków.

Nie polecam próbować substancji z wysokim potencjałem uzależniającym takich jak benzodiazepiny i kodeina.

Relatywnie bezpieczne są: DXM i inne dysocjanty, grzyby i inne psychodeliki (ale najpierw dowiedz się jak najwięcej i zadbaj o set and setting)

Have fun ;)
  • 1290 / 367 / 0
piwo sobie kup, dobre i tanie i legalne, lepsze niz wiekszosc dragow
  • 141 / 36 / 0
Ogarnijcie downa.... polecać na pierwszy raz benzo albo benzydaminę, która może zjebać oczy.
Ogarnij sobie piwko, wódeczkę - legalna, ewentulnie acodin (DXM) w jakiejś rozsądnej dawce by wywołać max plato 2.

A najlepiej zamknij kartę i nie czytaj tego forum, czasami ciekawość jest najgorszym kurestwem.
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
  • 33 / 3 / 0
ja na pierwszy raz polecam kode + antyhistamine (aviomarin)
ewentualnie pierwsze, max drugie plateu DXM
Uwaga! Użytkownik miksss nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.