- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
13 czerwca 2020Mondeeste pisze: Jak wygląda miks pregabaliny z grzybami?
W niewielkich dawkach może fajnie działać w tle.
Wiem co piszę, bo nie raz łączyłem z wszelkimi psychodelikami.
@Pablesco
Pregaba dożylnie ?
Bliski przedawkowania pewnie byłeś.
Wyryłem pierwszy raz tak, ale oddychałem wstałem i położyłem się i słuchałem jednen i ten sam album przez 3h jak za pierwszymi razami z opio. Następnego dnia zabrałem ciut mniej fenta 1,8mg bez benzo i z podobną ilością pregi i było idealnie. To przez benzo rozpuszczalne w wodzie tak wyryłem. Wyczytałem, że 150mg pregabaliny rozpuszcza się w 10 ml wody. Podawałem bardzo pomału płynu było aż ponad 10 ml i jeszcze z 1,5ml zostało jak zaryłem nosem o podłogę. Pewien gość mi opowiadał, że narkomani dorzucają lyrrice i trącają nosem o chodnik teraz wiem o co mu chodziło...
Ktoś coś wie? Nie ma przypalu?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.