Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
słyszałem też, że połączenie pregabaliny i baklofenu dobrze imituje fazę, która występuje po GHB bądź GBL. niedługo chyba przetestuje ten miks i zobaczę jak to wygląda w praktyce. baklofenu zjadłem sporo i znam dobrze jego działanie, sam on w pewnym sensie przypomina działanie giebla, i to w wieku aspektach. z Lineforem powinno być to wzmocnione.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
21 czerwca 2020przodownik pisze: słyszałem też, że połączenie pregabaliny i baklofenu dobrze imituje fazę, która występuje po GHB bądź GBL.
W moim przypadku 50 mg baklofenu i 150 pregabaliny miło klepie.
15 czerwca 2020pomasujplecki pisze:
Faza pregabalinowa mi cholernie nie pasuje do tego czuje się jakiś mega osłabiony.
16 czerwca 2020pomasujplecki pisze: Zajebista ta pregaba rekomenduje jednak.
ale tak z boku patrząc i porównując to do uciążliwości wjebki w benzo, GBL, opio, baklo nawet- nie ma co jęczeć jak pizdeczka, nie jest źle.
martwi perspektywa całkowitej odstawki, trzy tygodnie psu w dupę. i to poczucie obrzydliwości wszystkiego, brrr, na bodźce percepcyjne mój mózg reaguje jak na zgniłe mięso.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Nawet odstawka oxy branego przez 5 dni w dawkach 240 mg przy pomocy pregaby była pikusiem
Pregaba jest genialna do odstawki opio czy alko. Bierzesz 4 dni po 300mg i piątego dnia przy w miarę silnej woli jesteś wolny . Ale nie kurwa tygodniowe ciągi bo to już przesada
Współczuję Ci koleś
21 czerwca 2020bulku pisze:15 czerwca 2020pomasujplecki pisze:
Faza pregabalinowa mi cholernie nie pasuje do tego czuje się jakiś mega osłabiony.Uwielbiam taką spójność i sceptyczność. Also, chyba nie czytałeś tego wątku, jeśli wierzysz w korzystny efekt terapeutyczny.16 czerwca 2020pomasujplecki pisze: Zajebista ta pregaba rekomenduje jednak.
Używam pregaby tylko do zniwelowania skręta fizycznego po opio do czego się nadała idealnie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.