wiedza przed ćpaniem priorytetowo.
wiedza przed ćpaniem priorytetowo.
03 czerwca 2020RyanChalidt pisze: Jakbym chciał zapodać emkę to zapewne nie mogę? Na ile czasu musiałbym odstawić?
Dla świętego spokoju odczekałbym z MDMA 12 godzin od ostatniego wzięcia tryptofanu.
Po tripie na emce możesz (a nawet jest to zalecane) brać tryptofan tak jak 5-HTP - zacząć od niskich dawek na początku zejścia i stopniowo zwiększać jedząc np. co godzinę.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Mam zaburzenia ze spektrum ChAD.
Biorę rano dwie kapsułki wit. B complex, dwa magnezy, 5 mg orotanu litu. Wieczorem natomiast l-tryptofan.
Wczoraj, z powodu silnego stresu do tryptofanu dorzuciłam pół tabletki Afobamu. Dziś od rana jestem potwornie roztrzęsiona, nerwowa, płaczliwa. Zastanawiam się, czy to nie ma związku z suplementami.
Jak myślicie?
Poczuje jego działanie? Biorąc neuroleptyki które działają Antagonistycznie na serotonine.
Pierwsze 2 dni 1g rano,0.5g ok. 11:00 i 0.5 wieczorem a reszta dni po 0.5g rano 0.5 wieczorem.
Zauważalny wzrost samopoczucia i pewności siebie, po prostu szczęście.
Duży Spadek uczucia głodu po większych dawkach, łatwość w zasypianiu i świetne sny.
Duże dawki 1.5g-2g w połączeniu ~100mg kofeiny dają uczucie bliskie niskich dawek MDMA.
Myślę że tryptofan musi być suplementowany przez jakiś okres czasu by odczuć efekty. Pomaga po serotoninowych szaleństwach.
Suplementacja zakończona z uwagi na strach przed rozjebaniem gospodarki hormonalnej + chęć jedzenia więcej :d
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.