Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Można łączyć z alko ? Wujek duckduckgo nie pisze nic o udowodnionej toksyczności ale może być potencjalnie toksyczny miks, takze nwm
Kanapka mówi jak jest, chill out-owo,
wiedza przed ćpaniem priorytetowo.
  • 1 / / 0
Biorę L-tryptofan od jakiegoś czasu, pomaga mi. Jakbym chciał zapodać emkę to zapewne nie mogę? Na ile czasu musiałbym odstawić?
  • 31 / / 0
Tryptofan + chlorowodorek efedryny z tussi, bezpieczne połączenie ? czy może ryzyko ZS
Kanapka mówi jak jest, chill out-owo,
wiedza przed ćpaniem priorytetowo.
  • 1150 / 229 / 7
03 czerwca 2020RyanChalidt pisze:
Jakbym chciał zapodać emkę to zapewne nie mogę? Na ile czasu musiałbym odstawić?
Zależy jaką dawkę emki, i czy łączysz tryptofan z czymś jeszcze (np. witaminą B6).
Dla świętego spokoju odczekałbym z MDMA 12 godzin od ostatniego wzięcia tryptofanu.
Po tripie na emce możesz (a nawet jest to zalecane) brać tryptofan tak jak 5-HTP - zacząć od niskich dawek na początku zejścia i stopniowo zwiększać jedząc np. co godzinę.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 26 / 1 / 0
Hej. Proszę o poradę.
Mam zaburzenia ze spektrum ChAD.
Biorę rano dwie kapsułki wit. B complex, dwa magnezy, 5 mg orotanu litu. Wieczorem natomiast l-tryptofan.
Wczoraj, z powodu silnego stresu do tryptofanu dorzuciłam pół tabletki Afobamu. Dziś od rana jestem potwornie roztrzęsiona, nerwowa, płaczliwa. Zastanawiam się, czy to nie ma związku z suplementami.
Jak myślicie? :zły:
  • 229 / 12 / 0
Czy jędzac pestki Dyni i slonecznik, lub biorąc jakiś suplement z Tryptofanem.
Poczuje jego działanie? Biorąc neuroleptyki które działają Antagonistycznie na serotonine.
  • 180 / 11 / 0
mozna caly czas stosowac tryptofan z suplementow ? czy trzeba robic jakies przerwy
  • 1 / / 0
Witam jako nowy użytkownik chciałbym zasięgnąć rady dotyczącej L-tryptofan. Jako iż od czasu do czasu (raz na 2-3 miesiące) lubię zarzucić 1 max 2 dropsy z dobre przygranicznego źródła. Zawsze na drugi dzień czułem się świetnie przespany dzień wieczorem dobre jedzonko, joint i spać. W ten weekend jednak trochę przesadziłem zjadłem przez jedną noc 5-6 tabsów(zielone supermeny). Impreza od 17 do 7 nad ranem zalewana alkoholem, przepalana wiaderkami. Cała niedziela nie przespana położyłem się dopiero o 22 i to po 3 wiaderkach czystego palenia. Dzisiaj czuje się już lepiej normalnie zjadłem itd. Tylko czuje się pusty w środku. Wypaczony ze wszelkich emocji. W pracy mam kontakt z klientem, a mi ciężko się odezwać. Chciałbym uzupełnić swoje braki w serotoniny ale z głową. Czy ktoś może podpowiedzieć ile taka kuracja L-tryptofanem powinna trwać. Czy przyjmując donosowo dawki powinny być mniejsze. Zamówiłem sobie 500 mg tryptofan z dobrej zagranicznej firmy. Z góry dziękuję za pomoc.
  • 27 / 4 / 3
10 dni suplementacji tryptofanem z fazą ładowania.
Pierwsze 2 dni 1g rano,0.5g ok. 11:00 i 0.5 wieczorem a reszta dni po 0.5g rano 0.5 wieczorem.
Zauważalny wzrost samopoczucia i pewności siebie, po prostu szczęście.
Duży Spadek uczucia głodu po większych dawkach, łatwość w zasypianiu i świetne sny.
Duże dawki 1.5g-2g w połączeniu ~100mg kofeiny dają uczucie bliskie niskich dawek MDMA.
Myślę że tryptofan musi być suplementowany przez jakiś okres czasu by odczuć efekty. Pomaga po serotoninowych szaleństwach.
Suplementacja zakończona z uwagi na strach przed rozjebaniem gospodarki hormonalnej + chęć jedzenia więcej :d
  • 249 / 24 / 0
Mogę tego spróbować na sen jeśli jestem na olanzapinie? Mój organizm nie lubi gdy coś dokładam do tego leku. Zasypiać, zasypiam, ale wybudzam się trzy razy w ciągu nocy.
jestem obłąkany
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.