Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2569 / 531 / 0
No właśnie o to chodzi, że będzie giga bad trip + ciśnienie wyjebane w kosmos, dlatego nie wolno tego mixować.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 29 / 0
Idę na imprezę, chcę mieć siły na całą noc i następny dzień, a pod koniec nocy/nad ranem gra ktoś kto pasuje mi 1/1 pod niższe dawki kety. Stąd taka zagwozdka
Edit. Oczywiście dodam, że nie zamierzam wpierdolić nie wiadomo jakiej ilości władka, wręcz przeciwnie.
  • 980 / 83 / 0
Skończy się na nakurwianiu jednego i drugiego i będziesz miał bad tripa
  • 490 / 17 / 0
Ponawiam pytanie o możliwość wymiotowania na K-hole?

Ostatnio stałem się zaawansowanym użytkownikiem kety, brałem sama, mixowalem, nawet z alko, były momenty ze chciałem rzygac, ale wystarczyło usiąść pionowo i było git.

Jak duze są szanse na bełta przy sniffie 100mg? Lepiej siedzieć? Leżeć? Muzyka na głośniku czy słuchawkach?
  • 2569 / 531 / 0
ja miałem na głośniku muzykę zawsze, ale raczej lepiej jest na słuchawkach
jak duże szanse?
u mnie bardzo niskie, przy podaniu 200mg P.R. ketaminy o wysokiej czystości ani trochę mi się nie chciało
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3136 / 874 / 5
Bez alko raczej niskie. Niektórzy (ale to naprawdę niewielki procent) wymiotują po IV/IM. Przy sniff ani oral o tym nie słyszałem.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2801 / 361 / 0
Pytanie do osób które próbowały ketamine jak ona ma się w stosunku do MDMA ? Chodzi mi o euforię tą miłość do świata i ludzi. Jak to jest ?
  • 3136 / 874 / 5
Bez porównania. Małe dawki kety podobnie do alko, większe podobnie do kety.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2801 / 361 / 0
08 czerwca 2020DelicSajko pisze:
Bez porównania. Małe dawki kety podobnie do alko, większe podobnie do kety.
Czyli zupełnie inny sposób działania?
  • 2569 / 531 / 0
Tak. MDMA w dużych dawkach stymuluje a ketamina.. ketaminuje
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).