Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2569 / 531 / 0
No właśnie o to chodzi, że będzie giga bad trip + ciśnienie wyjebane w kosmos, dlatego nie wolno tego mixować.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 29 / 0
Idę na imprezę, chcę mieć siły na całą noc i następny dzień, a pod koniec nocy/nad ranem gra ktoś kto pasuje mi 1/1 pod niższe dawki kety. Stąd taka zagwozdka
Edit. Oczywiście dodam, że nie zamierzam wpierdolić nie wiadomo jakiej ilości władka, wręcz przeciwnie.
  • 980 / 83 / 0
Skończy się na nakurwianiu jednego i drugiego i będziesz miał bad tripa
  • 490 / 17 / 0
Ponawiam pytanie o możliwość wymiotowania na K-hole?

Ostatnio stałem się zaawansowanym użytkownikiem kety, brałem sama, mixowalem, nawet z alko, były momenty ze chciałem rzygac, ale wystarczyło usiąść pionowo i było git.

Jak duze są szanse na bełta przy sniffie 100mg? Lepiej siedzieć? Leżeć? Muzyka na głośniku czy słuchawkach?
  • 2569 / 531 / 0
ja miałem na głośniku muzykę zawsze, ale raczej lepiej jest na słuchawkach
jak duże szanse?
u mnie bardzo niskie, przy podaniu 200mg P.R. ketaminy o wysokiej czystości ani trochę mi się nie chciało
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3136 / 873 / 5
Bez alko raczej niskie. Niektórzy (ale to naprawdę niewielki procent) wymiotują po IV/IM. Przy sniff ani oral o tym nie słyszałem.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2801 / 361 / 0
Pytanie do osób które próbowały ketamine jak ona ma się w stosunku do MDMA ? Chodzi mi o euforię tą miłość do świata i ludzi. Jak to jest ?
  • 3136 / 873 / 5
Bez porównania. Małe dawki kety podobnie do alko, większe podobnie do kety.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2801 / 361 / 0
08 czerwca 2020DelicSajko pisze:
Bez porównania. Małe dawki kety podobnie do alko, większe podobnie do kety.
Czyli zupełnie inny sposób działania?
  • 2569 / 531 / 0
Tak. MDMA w dużych dawkach stymuluje a ketamina.. ketaminuje
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.