200mg + 200mg + NAC + yerba + energetyk wywaliła z kapci i ogarnąłem mieszkanie oraz zadania na studia.
Z minusów to głowa bolała, ale lecytyna trochę pomogła. Z minusów to cena i smak. Smak jest obrzydliwy i może konkurować z benzydaminą.
20 kwietnia 2020wojtaswojtas pisze: Witam. Co byście polecili na podniesienie motywacji i chęci do nauki.i przede wszystkim na poprawę pamięci. hasz i zioło mocno wgładziły mi półkule mózgowe Muszę wciągu 3 miesięcy ogarnąc język obcy na poziomie mocno komunikatywnym. To na teraz bo przez wirusa mam przestój 3 miesięczny. A w robocie tez by się przydało mieć lepsza pamięć bo muszę spamięać w cholere i troche elementow ze schematu i potem to wszystko poskręcąć co kupy Czy fenylopiracetam byłby dobry ewentualnie z czym miksować jaka dieta do tego.Parę miesięcy temu brałem noopept na przemian z modafinilem +ALC ale jakoś nie zauważyłem jakijkolwiek poprawy.Noopept iALC z legalnego esklepu a Modafinil od "pewnej Pani z internetu" w nieoryginalnym opakowaniu i co dziwne w kolorze niebieskim niby to z Turcji miały być. Z góry dziękuję
scalono - starysteve
Jak długo trzeba czekać na efekty modafinilu przy codziennym stosowaniu i czy doraźne ma ogóle sens?
Fenylopiracetam dwie dawki w ciagu dnia raz na tydzień. Dodatkowo polecam yerba mate lub siorbanie energola, bo mocno podbija to efekt.
Nie cytuj w całości posta znajdującego się tuż nad Twoim/Imane Anys
Za czasów studiów wrzucałem w co bardziej napięte soboty fenylopiracetam + PRL-8-53; wyśmienicie się uzupełniały. Czasami z adderallem / armodafinilem (dla podbicia skupienia). kofeiny unikałem z uwagi na to, że i bez niej puls był na wejściu nieprzyjemnie wysoki (~100, gdzie mój baseline to ~65). Tolerancja rośnie niewiarygodnie szybko: żadna inna substancja z którą miałem kontakt nie zasuwała w takim tempie - i pomimo tego, że wszędzie jest mowa o ok. 2 tygodniach powrotu do stanu początkowego, to u mnie trwało do w przedziale miesiąca-dwóch.
Ogólnie: do brania raz na 2 tygodnie sprawdzi się świetnie, zwłaszcza jeżeli zestackujesz go z PRLem. Nie dodawałbym już nic do tego. Może adderall, może kawa, może armodafinil - ale nie na start, dopóki sam po sobie nie będziesz widział jakie są efekty. Budowanie stacków nootropowych powinno się odbywać stopniowo, substancja po substancji. Z wyczuciem. Powodzenia :)
A dodam tylko że alko/proch działa na mnie zawsze mocno relaksująco i sedatywnie, nawet specyfiki które powinny mnie spinać wjeżdzają mi tak że robią dobry humor. Dosłownie nic co brałem wcześniej nie powodowało nerwów a phenylopiracetam nawet przy 100mg wjeżdza mi tak że nie jestem w stanie nic pożytecznego zrobić...
Dziwne to.
Wzrost bezpieczeństwa - 6000%
Warto mieć w apteczce odpowiednio dobraną dla kierowcy dawkę na wypadek kryzysu.
W przeciągu paru minut z koszmaru za kółkiem robi się kulturka.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.