Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 610 / 29 / 0
Podczas robienia przelewu na poczcie sprawdzane są jakoś dane zlecenioborcy? Jak wpiszę imię nazwisko to pani w okienku prosi o dowód osobisty żeby potwierdzić tożsamość czy nie ma takiego prawa?
  • 276 / 17 / 0
Zależy, mówisz że zapomniałeś dowodu i powinno przejść
Zresztą, co ich to obchodzi xD jedna może spytać a druga będzie mieć to gdzieś i przyjmie
możesz jeszcze to wysyłać powiedzmy 10 minut przed zamknięciem, jak się spyta o DO to udajesz że szukasz go, mówisz zakłopotanym głosem że nie masz przy sobie, nie zdążysz przynieść bo zaraz zamknięcie i mówisz że musisz to zrobić dziś
wątpię aby na poczcie była taka służbistka która w takich okolicznościach by odmówiła
  • 507 / 119 / 0
Sprawdza się wszystkie przelewy (w sensie kto-komu) powyżej jakiejś tam kwoty w EUR (dość wysoka) - regulują to przepisy UE przeciwko praniu brudnych pieniędzy. W tym wypadku powinieneś móc tam sobie wpisać nawet, że zlecający to Karol Wojtyła i nikt nie powinien dawać o to jebania
  • 8 / / 0
Co jeśli celnicy przechwycą paczkę z lampa z niemiec? Opłacę i przyjdzie pod mój adres? Czy w takiej sytuacji mógłbym spodziewać się kontroli policji? Wiadomo pod taka lampa można uprawiać sałatę, cokolwiek. Pytam kontrolnie.
  • 276 / 17 / 0
@Alpacino Tak, może wtedy być kontrola policji i wtedy jest przydzielony policjant który będzie siedzieć na drzewie z lornetką i cię obserwować 24/7 xD Nie, dopóki nie będzie na lampie oznaczeń "420 smoke weed profesjonalna lampa przestępcza 69" to nikt nawet się nią nie zainteresuje, a nawet jeśli, to i tak nie jest to żaden dowód a marnej jakości poszlaka
  • 3 / / 0
Hej
Czy jak zamówie z zagranicznej legalnej strony szałwie i magiczne trufle a celnik sprawdzi paczke będe mógł sie jakoś wykręcić z tego? Czy wbiją mi bagietmajstrzy do domu z nakazem i postawią mi od razu jakieś zarzuty? Wiem że zamawiając z darknetu mógłbym to jakoś ominąć i powiedzieć że ktoś sobie jaja robi i ja tego nie zamawiałem ale darknetu nie ogarniam ni chu chu
  • 276 / 17 / 0
@D4zai darknet nie jest taki trudny do ogarniecia a korzysci sa duze, chyba najwazniejsze jest to, ze w razie wpadniecia paczki nie musisz sie tak martwic o to, ze bedziesz miec klopoty. Jak wpadnie taka paczka ze strony clearnet to masz nie tylko problem za posiadanie ale takze za przemyt, a to juz powazna sprawa. Naucz sie kupowania normalnie na markecie, to nie jest takie skomplikowane jak sie wydaje, tylko wydaje sie trudne. Gimbusy potrafia, to ty tego nie zrobisz?
  • 6 / / 0
30 maja 2020D4zai pisze:
Hej
Czy jak zamówie z zagranicznej legalnej strony szałwie i magiczne trufle a celnik sprawdzi paczke będe mógł sie jakoś wykręcić z tego? Czy wbiją mi bagietmajstrzy do domu z nakazem i postawią mi od razu jakieś zarzuty? Wiem że zamawiając z darknetu mógłbym to jakoś ominąć i powiedzieć że ktoś sobie jaja robi i ja tego nie zamawiałem ale darknetu nie ogarniam ni chu chu

Ja bym nie ryzykowala, w czasach gimnazjum kupowalam cpanie przez internet i to nie przez darknetu i teraz jak o tym mysle to mnie az skreca z mojej glupoty. Osobiscie znam wiele wiele osob ktore przez to wpadly, wiec gra nie warta sciezki. Ogarniesz darkweb szybciutko a oszczeci ci to stresu i mozliwej wpadki :)
:hel: KLIMEKCEK
  • 240 / 23 / 0
Tobie chodzi, że na darkmarketach pl-pl? Bo tak to nie widzę różnicy czy wpadnie paczka z clearnetu czy z darknetu.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 17 / 0
@Kromozepam jak wpadnie z clearnetu to zakładam że chłopak nie zadba odpowiednio o zabezpieczenia i można znaleźć dowód że to on zamawiał
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.