Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ja pierdolę...
Z kasą nie masz co robić, że zamówione dragi w kibel wywalasz? Nienawidzę marnotrawienia tak dobrych substancji.
Jak Ci w przyszłości znowu przyjdzie taki głupi pomysł do łba, to chociaż przemyśl alternatywę, np. obdarowanie resztkami znajomego. Albo wyślij mi czy innemu dysowarriorowi z tego forum, np. via paczkomat żeby było anonimowo i bezpiecznie w miarę.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Przerwałem go i mi odjebalo że teraz będę trzeźwy i wyjebałem
Ja w życiu wyjebałem dragow za spore siano, kończyłem z tym dziesiątki razy
Pewnie mama mu znalazła i wyrzuciła
22 maja 2020FajnieJest pisze: Jak piles do kety alkohol to sie nie dziw ze zmienila profil dzialania i ci wszedl bol glowy do tego. Sprobuj jej na czysto i / lub z ziolem. Powinno byc git.
Wiele zależy od izomeru i tego co robisz. Ja na kecie albo zamykam oczy albo oglądam filmy, ewentualnie jakieś śmieszne gadki.
25 maja 2020DelicSajko pisze: @Yolocaust
Wiele zależy od izomeru i tego co robisz. Ja na kecie albo zamykam oczy albo oglądam filmy, ewentualnie jakieś śmieszne gadki.
samemu jedynie dawki blisko khole/samo khole ma sens, bo mniejsze do siedzenia srednio mi sie podobaja. walisz zdrowego pacha, dziurawisz, sluchawki i na tym imo polega keta samemu :D
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?