Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
Tak jak wyżej
Podobne efekty były opisywane po metoksyketaminie, ale dotyczyły raczej walenia w ciągach. Bardziej kwestia tygodni niż dni
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 916 / 171 / 0
Przy analogach PCP kilku dni, ale przechodzi równie szybko jak się pojawia. Chociaż byli tacy co opisywali sikanie fragmentami pęcherza po 3-MeO-PCP jednak to raczej im mózg przeorało niż pęcherz.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 100 / 20 / 0
Dzieki, madrych to i przyjemnie posluchac. Na pewno pozostane ostrozny, ten skutek uboczny jest w chuj powazny, nie chcialbym w wieki 40 lat popierdalac w pampersie
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 461 / 59 / 0
sikanie po ketaminie jest uciazliwe, dziwne i jakbym mial zacisniete miesnie w kutasie - oraz kolor i zapach moczu wskazuje na to ze substancja siada na nerki. takze nie, nie szczam jak dziadek do woreczka jeszcze, ale polecam nawadnianie po dysocjantach %-D
  • 3362 / 350 / 0
Aby zapobiec skutkom ubocznym na pecherz wywolanym przez ketamine, wystarczy pic zielona herbate przed zazyciem. A najlepiej brac katechiny zielonej herbaty EGCG. Wiecej info jest di znalezienia m.in. na reddicie. Potwierdzam ze ten sposob dziala, bowiem czuje o wiele mniejsze skutki na pecherz zazywajac EGCG.
  • 980 / 83 / 0
Pobawialem się keta przez tydzień, było spoko ale bez szału, tolerka Wyjebana w kosmos, tylko mi podnosiła ciśnienie że pocilem się jak świnia więc wyjebałem resztę do kibla
  • 3179 / 895 / 5
A jakie dawki? Ja przy miesięcznym ciągu codziennie po jakieś 200mg nie miałem takich efektów.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 980 / 83 / 0
Mniej niz setka, lądowałem alko do tego i mj
Czułem jakieś niedojebanie
Ja miałem w pudrze z Niemiec sort
Czytałem same dobre opinie i byłem zajarany ale mi nie podeszło
A tych większych dawek do khole się balem
T. Zaburzenia depresyjne
  • 3362 / 350 / 0
Jak piles do kety alkohol to sie nie dziw ze zmienila profil dzialania i ci wszedl bol glowy do tego. Sprobuj jej na czysto i / lub z ziolem. Powinno byc git.
  • 980 / 83 / 0
Teraz już wyjebałem do smieci
A alko piję do wszystkiego
Moze jeszcze spróbuję bo będę zamawiał 2cb to wezmę sampla kety z innego źródła
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.