Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
Tak jak wyżej
Podobne efekty były opisywane po metoksyketaminie, ale dotyczyły raczej walenia w ciągach. Bardziej kwestia tygodni niż dni
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 916 / 171 / 0
Przy analogach PCP kilku dni, ale przechodzi równie szybko jak się pojawia. Chociaż byli tacy co opisywali sikanie fragmentami pęcherza po 3-MeO-PCP jednak to raczej im mózg przeorało niż pęcherz.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 100 / 20 / 0
Dzieki, madrych to i przyjemnie posluchac. Na pewno pozostane ostrozny, ten skutek uboczny jest w chuj powazny, nie chcialbym w wieki 40 lat popierdalac w pampersie
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 59 / 0
sikanie po ketaminie jest uciazliwe, dziwne i jakbym mial zacisniete miesnie w kutasie - oraz kolor i zapach moczu wskazuje na to ze substancja siada na nerki. takze nie, nie szczam jak dziadek do woreczka jeszcze, ale polecam nawadnianie po dysocjantach %-D
  • 3362 / 349 / 0
Aby zapobiec skutkom ubocznym na pecherz wywolanym przez ketamine, wystarczy pic zielona herbate przed zazyciem. A najlepiej brac katechiny zielonej herbaty EGCG. Wiecej info jest di znalezienia m.in. na reddicie. Potwierdzam ze ten sposob dziala, bowiem czuje o wiele mniejsze skutki na pecherz zazywajac EGCG.
  • 980 / 83 / 0
Pobawialem się keta przez tydzień, było spoko ale bez szału, tolerka Wyjebana w kosmos, tylko mi podnosiła ciśnienie że pocilem się jak świnia więc wyjebałem resztę do kibla
  • 3155 / 884 / 5
A jakie dawki? Ja przy miesięcznym ciągu codziennie po jakieś 200mg nie miałem takich efektów.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 980 / 83 / 0
Mniej niz setka, lądowałem alko do tego i mj
Czułem jakieś niedojebanie
Ja miałem w pudrze z Niemiec sort
Czytałem same dobre opinie i byłem zajarany ale mi nie podeszło
A tych większych dawek do khole się balem
T. Zaburzenia depresyjne
  • 3362 / 349 / 0
Jak piles do kety alkohol to sie nie dziw ze zmienila profil dzialania i ci wszedl bol glowy do tego. Sprobuj jej na czysto i / lub z ziolem. Powinno byc git.
  • 980 / 83 / 0
Teraz już wyjebałem do smieci
A alko piję do wszystkiego
Moze jeszcze spróbuję bo będę zamawiał 2cb to wezmę sampla kety z innego źródła
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.