Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Siemka, pierwszy kontakt z fet pomoże ktoś czy towar wyglada legit.moge to walic w kanal?Nie znam sie kompletnie na fet wiec proszę o pomoc, fotki poniżej.
https://ibb.co/7kCHnSc
https://ibb.co/kSYwSxs
https://ibb.co/FmJWWfF
  • 2661 / 559 / 0
wyglada jak wyglada, moze to byc jakies gowno a moze byc feta. wyglada fajnie, ale raczej nikt ci nie powie na podstawie paru zdjec czy to na 100% amph. wez to marquisem chociaz sprawdz
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 365 / 62 / 0
Sprawdz jak kolega wyzej radzi, a jak ci sie nie chce sprawdzac to wal, tyljo nie takie cos jak na 3 focie %-D
A no i zawsze pozostaje aceton jeszcze.
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 64 / 0
Daj ziomkowi na testa xF
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 51 / 0
Mordeczko nie bierz fety iv serio zwlaszcza jak nie masz pewnosci co do towaru
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 776 / 179 / 0
Ktoś wie jaka może być przyczyna że po waleniu ścierwa jak już przyjdzie zjazd i chcę coś na siłę zjeść to jedzenie ma taki w chuj dziwaczny odór i przez to do reszty już od niego odrzuca ? Tak samo zwykła woda bezsmakowa ma taki chujowy posmak i nie da się jej pić
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 429 / 64 / 0
@EvilDead na pytanie nie odp. Ale od kiedy na ostro lecę ze ścierwem to dosłownie mam obrzydzenie do niektórych rodzajów mięsa, po prostu nie. Mogą mi przez gardło przejść a czasem mam nawet odruch wymiotny
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
amf w kanał 0 wjazdu, mozliwe?????
  • 2661 / 559 / 0
amf w kanał się nie podaje bo nie ma takiego pierdolnięcia - przynajmniej tak wynika z relacji wielu osób na tym forum, a nie wiem czy przez ,,0 wjazdu" masz na myśli brak silnego rushu czy brak działania, doprecyzuj
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 19 / 5 / 0
Witam.Po wzięciu fety ( bardzo mało ale doustnie ) czuje kłucie w podbrzuszu (z lewej strony) czy wie ktoś może co to może znaczyć? Jeśli chodzi o moją historie biorę tylko czasami lecz tylko doustnie (problemy z zatokami) teraz wziąłem raz i czuje do kłucie od 2 dni.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.