ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Jak wezmę pigułe to mam taki strach ,czy to nie będzie za dużo , a może teraz źle wejdzie, i wgl coś się stanie ,jak można takie coś zniwelować ?
I tak na boku , jeżeli sobie załatwię czystą mke to ile mam jej wziąć ? Brałem piguły tylko kilkanaście razy. :extasy:

Przeniesiono temat do odpowiedniego działu. taurinnn
  • 3177 / 888 / 5
Nie jedz wcale.
A jak już to wrzuć mniej.
Ewentualnie przejdzie samo jak zjesz X dropsów i ci to spowszednieje. Ja lubię to uczucie.
A co do ilości emki - zależy od tego jak na ciebie działa :c wale zajeb 120mg jak nie jesteś kimś bardzo małym.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 52 / 10 / 0
Ten strach często występuje na wejściu. To normalne. Ja tam nawet go lubię, ale fakt podczas pierwszych razów z M trochę mi to przeszkadzało. Poczytaj sobie jak działa ta substancja, na forum jest dużo ciekawych informacji to potem będziesz wiedział, że dany efekt jest normalny i nie ma co się bać. Możesz też na początku zjeść pół porcji i jak wejdzie to dorzutka reszty no i zawsze dla pewności warto zainwestować w odczynniki Ehlricha.
  • 3 / 1 / 0
05 sierpnia 2019DelicSajko pisze:
Nie jedz wcale.
A jak już to wrzuć mniej.
Ewentualnie przejdzie samo jak zjesz X dropsów i ci to spowszednieje. Ja lubię to uczucie.
A co do ilości emki - zależy od tego jak na ciebie działa :c wale zajeb 120mg jak nie jesteś kimś bardzo małym.
Ale jak odmierzyć to 120mg?
  • 491 / 62 / 0
05 sierpnia 2019malyktos1331 pisze:

I tak na boku , jeżeli sobie załatwię czystą mke to ile mam jej wziąć ? Brałem piguły tylko kilkanaście razy. :extasy:
skoro masz jakieś tam doświadczenie, to spokojnie można brać 250mg kryształu.
05 sierpnia 2019malyktos1331 pisze:

Ale jak odmierzyć to 120mg?
wagą ;] jeśli nie masz, to poproś sprzedającego o poporcjonowanie po np. 100mg.
  • 3177 / 888 / 5
Ewentualnie jeżeli masz 1g to podziel na 10 kresek i jedną z nich na 5 mniejszych.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 853 / 56 / 0
No dobra, ale skąd ma wiedzieć czy ma gieta jak nie ma wagi:D i w ogóle czy to MDMA czy 'kryształy z chin'?

Ale jak już wiesz że masz MDMA i wiesz ile, to...U mnie np. metodą prób i błędów, stwierdziłem że najlepiej na start walnąć sobie konkretnie.Ten burdel w bani i takie dziwne samopoczucie szybko się kończyło i jeb, fala pozytywu.Jak zarzucałem za mało to taki niedojebany stan trwał dłużej, człowiek się zastanawiał czy dorzucić, czy jednak się rozkręci.

Natomiast 'konkretnie' , dla każdego może wyglądać inaczej , jeśli autor tematu, będzie wiedział co ma, ile ma , to może zacząć np. od 150mg.
Tylko autorze! , z MDMA spokojnie, kilka razy do roku .Plus że jak zaczniesz przeginać to zauważysz to, bo negatywy(po) zdecydowanie przebiją już nikłe pozytywy(w trakcie).
  • 631 / 103 / 0
O proszę, widzę, że ktoś ma ten sam problem z wjazdem co ja. Zawsze jak mi się emka ładuje, nieważne czy zajebię nosem, czy połknę tabsa(po prostu przy zajebaniu nosem to uczucie pojawia się szybciej) w momencie wejścia czuję taki nieuzasadniony niepokój, panikę, robi mi się duszno, obraz zaczyna gwałtownie skakać i jest mi niedobrze. Taka odcina trwa max 2 minuty, później już jest faza. Ale mimo wszystko - jak sobie z tym poradzić?
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 563 / 104 / 0
miałem tak przy pierwszym razie taki lekki atak paniki , natomiast jak bralem drugi raz to juz wiedzialem czego sie spodziewac i ten stan nie wywołał u mnie niepokoju
  • 429 / 64 / 0
Od kiedy pamiętam to wejście MDMA powodowało u mnie mega ekscytacje a nie strach czy panikę, różne organizmy, różna psychika, to co dla mnie jest przyjemne dla kogoś innego może być mega spierdolone, nwm czy da się zniwelować wjazd w inny sposób niż po prostu dobrze się nastawić na trip i robić to nie z byle kim.

Doskonale wiem o co Ci chodzi, kiedyś miałem tak z feta, ale po X czasie stwierdziłem że chuj tam, tyle razy brałem, tyle razy miałem jakieś odpierdolki z sercem i wgl że już chyba jestem przygotowany na wszystko, jak się boisz ze mogło być za duzo to najlepiej mniej więcej zosrintuj się ile mg jest w tabsie, zobacz ile na twoja wagę jest wystarczająco i najwyżej weź pół tabsa, ja przy wadze 65kg jadłem tabsy które miały blisko 300mg (nie. Polecam, z tego co czytam na hype i innych stronach to zakrawa o grube przedawkowanie)
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.